ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΕπίσκεψη:


· στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,
· στο Κέντρο ημερήσιας φροντίδας ανοϊκών ασθενών και
· στη Νοσηλευτική Σχολή.Το προσωπικό που δίνει αγώνα για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας, συνάντησε κατά την επίσκεψή της στις δομές του νοσοκομείου, η υποψήφια βουλευτής, κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.


Στις επαφές που είχε η κα Μάνη με γιατρούς, νοσηλευτές, τον διοικητή, διοικητικό και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων, κατέγραψε...


τις ανάγκες και τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των δομών του Νοσοκομείου και δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για την επίλυσή τους, μέσα κι από την υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία, δηλώνοντας τα εξής :


«Το Νοσοκομείο αποτελεί έναν νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας. Θέλω ενώπιόν σας να υπενθυμίσω τη δέσμευση του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κάλυψη κάθε λειτουργικού κενού. Οφείλουμε να παρέχουμε το δικαίωμα στην υγεία σε όλους», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Πιερίας, η οποία εξήρε το έργο και την προσφορά των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κατερίνης.


Η κα Μάνη επισκέφθηκε επίσης, το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ανοϊκών ασθενών, όπου ενημερώθηκε για τα θεραπευτικά προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης που εφαρμόζονται σε ανοϊκούς ασθενείς, καθώς και τα αντίστοιχα προγράμματα υποστήριξης και ψυχοεκπαίδευσης των φροντιστών τους και συνεχάρη το προσωπικό για το λειτούργημα που επιτελεί.


Ο κύκλος των επισκέψεων της σε τομείς υγείας του νομού, περιελάμβανε επίσκεψη στη σχολή Νοσηλευτικής, μία δομή που παρέχει στους αποφοίτους έναν αναγνωρισμένο τίτλο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.