Ο ΖΗΝΩΝ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗς ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΦΟΥ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΥΠΗΡΞΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!


ΜΕ ΗΘΟΣ, ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΨΥΧΗ,ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΕΡΔΙΖΕΙ ΜΑΧΕΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ''ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ!'' ΦΙΛΟΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ''ΠΑΙΔΙ'',ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!
ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ!
ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΕΛΕΝΗ Α.ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ