Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – ΠΑΟΚ: “Θα σκεφτόμασταν να μην κατέβουμε αν…”


Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έδωσε το “παρών” στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου...
Ελλάδας, εξέφρασε την αντίθεση του για τις συνθήκες που θα γίνει ο “μεγάλος” αγώνας, αλλά και για το γεγονός πως θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ευχήθηκε να είναι ο τελευταίος τελικός-παρωδία και μίλησε για μια σκέψη που έκαναν οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά”


“Δεν τιμάει κανέναν μας ότι κάναμε μια ώρα σύσκεψη για το που θα καθίσει ο καθένας. Είναι απαράδεκτο και άδικο για όλους τους εμπλεκόμενους ο τελικός να γίνει με αυτές τις συνθήκες. Ούτε την ΕΠΟ, ούτε την αστυνομία, ούτε την Πολιτεία, ούτε και τις ομάδες. Έχουμε επαναλάβει -και το κάναμε και μέσα- την πρόταση μας γιατί δεν μπορεί να γίνει με 1000 για παράδειγμα. Όχι ότι θα ήταν λύση. Γιατί δεν μπορεί να έχουν χίλια άτομα στα “πέταλα”, να υπάρχει τουλάχιστον μια ψευδαίσθηση κόσμου στο γήπεδο. Δεν εισακούστηκε η πρόταση μας.” ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Κυριάκος, εξερχόμενος από τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Βγάζουν 840 προσκλήσεις!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσθεσε στη συνέχεια: “Το θεωρούμε άδικο όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ για όλες τις ομάδες της περιφέρειας που θα βρεθούν στον τελικό στο μέλλον. Παίζουμε 50 χρόνια στο ΟΑΚΑ έκτος από δύο φορές που παίξαμε στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει, έχουμε πίστη ότι αυτό δε θα αλλάξει τους συσχετισμούς πάμε να κατακτήσουμε το τρίτο στη σειρά τρόπαιο. Να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε στη στιγμή που γράφουμε τις μεγάλες σελίδες στην ιστορία μας. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί για το καλό του ποδοσφαίρου να είναι γιορτή ο τελικός. Δεν θέλουμε να το παίζουμε μόνιμα οι επαναστάτες της ιστορίας όμως δεν γίνεται. Έχουμε σκοπό να θέσουμε επί τάπητος πολλά ζητήματα μετά τον τελικό”.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – ΑΕΚ: «Αναγκαστικός συμβιβασμός»
Τέλος, ο κ. Κυριάκος ανέφερε: “Αν δεν ήταν οι ποινές όπως είναι τώρα και ήταν όπως το 2016 θα το σκαφτόμασταν πολύ σοβαρά τώρα είναι διαφορετικό το μομέντουμ. Είναι υποχρέωση εφόσον επιμένουν στο να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ να λειτουργήσει το VAR. αν δεν λειτουργήσει θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Να είναι ο τελευταίος τελικός παρωδία, καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να γίνει έτσι ο τελικός. Και η ΕΠΟ δήλωσε πως δεν είναι ο τελικός που επιθυμεί αλλά οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε την απόφαση που πάρθηκε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να μην ασχοληθούμε άλλο πλέον με αυτό”.