Ο Σταύρος Τσιοπλής από τον Πλαταμώνα στο πλευρό του Δημήτρη Μυλωνέρου


Την υποψηφιότητα του Σταύρου Τσιοπλή με τον συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου Δημήτρης Μυλωνέρος.


Δήλωση Δημήτρη Μυλωνέρου

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι ως υποψήφιο σύμβουλο τον φίλο Σταυρό Τσιοπλή από τον Πλαταμώνα στην αυτοδιοικητική μας ομάδα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ταυτίστηκε με την έννοια της πραγματικής προσφοράς και του κοινωνικού εθελοντισμού.

Σταυρό καλή επιτυχία!!!Δήλωση Σταύρου Τσιοπλή
Ύστερα από έντονη περίσκεψη αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Μυλωνέρου να συμμετέχω στον συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας». Η αποδοχή αυτής της πρότασης είναι προϊόν της βαθιάς μου πίστης πως πρόκειται για μία υγιή προσπάθεια προσφοράς στον τόπο μας, στο Δήμο μας.

Εγγύηση αυτής της παραδοχής αποτελεί πρωτίστως ο επικεφαλής της προσπάθειας αλλά και τα λοιπά μέλη που συνθέτουν αυτή τη συλλογικότητα. Ο Δημήτρης είναι ένα νέο, άφθαρτο και καταρτισμένο πρόσωπο, ικανό να οδηγήσει τον δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Όσον αφορά την δική μου επιλογή να συστρατευτώ ενεργά σε αυτή την προσπάθεια είναι αποτέλεσμα μιας στάσης ζωής πως εδώ και πολλά χρόνια, όπως καλά γνωρίζετε, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ανιδιοτελούς προσφοράς και του κοινωνικού εθελοντισμού.

Τέλος θέλω να επισημάνω σε αυτή την αρχική δήλωση της υποψηφιότητας μου, πως είμαι διατεθειμένος να προσφέρω ανιδιοτελώς της υπηρεσίες μου από όποια ιδιότητα μου ανατεθεί με τη ρητή δέσμευση πως δεν θα αποδεχθώ καμία αμοιβή ή αντιμισθία.

ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!