ΛΑΪΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ: Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητα ΚατερίνηςΛαΐτσας Γρηγόρης
Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του Κώστα Κουκοδήμου και θα είμαι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με την «Εκκίνηση».

Ως Υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος το οποίο έχω υπηρετήσει επί εικοσαετίας αλλά και ως μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας, καθώς ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στη Β’ Μοίρα Καταδρομών, πιστεύω ακράδαντα πως η αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αφορούν τον τόπο μας θέλει συνέπεια, τόλμη, αποφασιστικότητα και πολύ αγώνα!
Αγαπώντας τη θάλασσα θέλω να προσφέρω τα μέγιστα στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στην τροποποίηση των μέτρων για την ερασιτεχνική αλιεία.
Επίσης ως γόνος πολύτεκνης οικογένειας και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες της, σκοπός μου είναι να διαθέσω εξίσου τις δυνάμεις μου στην ενίσχυση, υποστήριξη καθώς και επίλυση προβλημάτων που αφορούν τις πολύτεκνες αλλά και τρίτεκνες οικογένειες.
Είμαι παντρεμένος με τη Χασιώτη Μαρία και πατέρας δύο ανήλικων τέκνων. Τα παιδιά μου, αλλά και το γεγονός ότι είμαι απόγονος του ιδρυτή του σημερινού διδακτηρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ( καθώς και του Ναυτικού Ομίλου Παραλίας ), Λαΐτσα Τηλέμαχου, με οδηγεί και σε παρεμβάσεις που αφορούν την βελτίωση των σχολικών δομών της Κατερίνης καθώς τα προβλήματα στην παιδεία δεν παύουν να υφίστανται.
Αυτά, αλλά και πολλά άλλα προβλήματα που αφορούν των τόπο μου με ώθησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα με την «Εκκίνηση», πιστεύοντας πως με Δήμαρχο των Κωστα Κουκοδήμο θα καταφέρουμε τα μέγιστα για την ουσιαστική ανάπτυξη της όμορφης Κατερίνης μας.
Διότι αυτός ο τόπος χρειάζεται αλλαγές, μεράκι, αποφασιστικότητα αλλά και νέο «αίμα»