Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ ''ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ'' ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ!

O Στέφανος Μπιτόπουλος είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος και ένας πολλά υποσχόμενος νέος.

Είναι ένας φαρμακοποιός που βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματα τους.

Η πολιτική τον κέρδισε από πολύ νωρίς και έχει αποκτήσει την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να εφαρμόσει στον Δήμο Κατερίνης.

Αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κώστα Κουκοδήμο και τον συνδυασμό «ΕΚΚΙΝΗΣΗ», ακριβώς γιατί θεώρει ότι ως περιφερειακός σύμβουλος έχει αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο, για τα εγκαταλελειμμένα χωριά, στα οποία χάρη στην βοήθεια του και την διάθεση του κατάφεραν να ολοκληρωθούν σπουδαία έργα για την ανάδειξη τους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στ. Μπιτόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :

Χωρίς μακρόσυρτες εισαγωγές και δίχως περιστροφές, θέλω να μοιραστώ μαζί σας, την απόφαση μου να συμπαραταχθώ με τον Κώστα Κουκοδήμο και τη δημοτική του ομάδα «ΕΚΚΙΝΗΣΗ».
Ανέκαθεν, πυξίδα της ενασχόλησης μου με την πολιτική, στην αυτοδιοικητική της μορφή κυρίως, ήταν ο τόπος μου και οι άνθρωποι του.
Η πολυχρόνια στενή προσωπική μου φιλία με τον Κώστα, που σφυρηλατήθηκε στον άκμονα των πολιτικών μας αγώνων, μου χάρισε το προνόμιο να μοιραστώ μαζί του, το όραμα για τη νέα Κατερίνη, δοσμένο με σαφήνεια και ακρίβεια.
Ο Σπινόζα έλεγε πως «όλα τα πράγματα θέλουν να παραμείνουν αυτό που είναι». Εμείς ενώνουμε τους ώμους μας, για να σηκώσουμε τα μελλούμενα και να τα αλλάξουμε όλα. Να αλλάξουμε την πολιτική των χαμηλών προσδοκιών, της μετριοκρατίας, της παθητικότητας, του επαρχιωτισμού, του αρχηγισμού, των ταριχευμένων δημοτικών συμβούλων.
Αδογμάτιστος, αφανάτιστος και χωρίς αυταπάτες ο Κώστας, έστρεψε το πηδάλιο της πολιτικής του πορείας, από την κεντρική πολιτική σκηνή στην αυτοδιοικητική κονίστρα, μπολιάζοντας το πολιτικό του φορτίο, την πλούσια κοινοβουλευτική του εμπειρία και τις εξωπραγματικές δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, στον τόπο του.
Αδογμάτιστος, αφανάτιστος και χωρίς αυταπάτες ο ίδιος, στρέφω με τη σειρά μου, το πηδάλιο της πολιτικής μου διαδρομής, από τη Β΄θμια στην Α΄θμια αυτοδιοίκηση, προσχωρώντας στον φορέα που είναι ικανός να δώσει συνοχή σε μια Κατερίνη κατακερματισμένη και αποπροσανατολισμένη από την κρίση, που ζητά και απαιτεί να ξεδιψάσει τη λαχτάρα της για πρόοδο, ευημερία οικονομική ευρωστία και προκοπή.