Γιώργος Γκουνέλας: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου


Ενας ιδιαίτερα απλός άνθρωπος και αγαπητός Αστυνομικός ο Γιωργος Γκουνέλας με καταγωγή από την Κρανιά Ελασσόνας,
· Γενικός γραμματέας του παγκόσμιου οργανισμού αυτοάμυνας Academy Training Center
· Γνώστης του ισραηλινού jiu jitsu
· Προπονητής αυτοάμυνας, με γνώσεις Kapap Krav Maga
· Κάτοχος πολλών άλλων διακρίσεων

Ο Γιώργος μπαίνει σε αυτόν τον αγώνα για να προσφέρει στον τόπο μας και για να συμβάλλει στις μεγάλες αλλαγές και τομές που χρειάζονται στον Δήμο της Κατερίνης: «Ξέρω τον Θανάση εδώ και πολλά χρόνια, τον εμπιστεύομαι απόλυτα και είναι τιμή μου να είμαι μέρος μίας προσπάθειας αληθινά διαφορετικής, με μία ομάδα νέων ανθρώπων που όλοι μαζί θα αλλάξουμε τα δεδομένα στον τόπο μας!»


Ο Γιώργος Γκουνέλας έχει δύο μεγάλες προτεραιότητες ενασχόλησης: Η μία είναι η δημοτική αστυνομία, για την οποία (μεταξύ άλλων) ο συνδυασμός μας προτείνει:


· Την πλήρη αναδιοργάνωσή της
· Τον σωστό εξοπλισμό και την αλλαγή των προτεραιοτήτων της
· Την έμφαση στο παραλιακό μέτωπο


Η μεγάλη του προτεραιότητα είναι η Καθαριότητα. Συμμετέχει στη σχετική ομάδα προγράμματός μας, για το οποίο σύντομα θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις του συνδυασμού.

 Τέλος, ενδιαφέρεται και για τους δημότες της Περιφέρειας του Δήμου μας, για τους οποίους ετοιμάζουμε ξεχωριστές παρεμβάσεις.


Ο Γιώργος Γκουνέλας ξέρει την κοινωνία μας από κάθε της πτυχή, έχει αποδείξει χρόνια την αξία και τις ικανότητές του και αποτελεί εχέγγυο σοβαρότητας για τη σωστή εφαρμογή του προγράμματός μας. Κοντά στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλο θα μπορέσει να υλοποιήσει μαζί με τους χιλιάδες συνδημότες μας το όραμά μας για έναν καλύτερο Δήμο.