Θανάσης Λιακόπουλος-Σκεπαστή Λαϊκή αγορά με πλήρεις υποδομές
Σκεπαστή Λαϊκή αγορά με πλήρεις υποδομές

 Θανάσης Λιακόπουλος 

«Είναι εξαιρετικό να νιώθουμε τη ζεστασιά και την αγάπη όλων των φίλων μας που αγωνίζονται για να στηρίξουν τις οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο. Τα προηγούμενα χρόνια ήμουν στο πλευρό τους με όποιον τρόπο μπορούσα, ομολογώ και με τη στήριξη και άλλων συναδέλφων. Δυστυχώς οι εισηγήσεις μου για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προσφέρουμε σύγχρονες υποδομές στους παραγωγούς μας δεν έγιναν δεκτές. Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που σταδιακά αποστασιοποιήθηκα και τελικά αποχώρησα από τον συνδυασμό του κ. Χιονίδη.

Ο συνδυασμός μας παρουσίασε από τις 29.06.2018 την πρώτη του προσέγγιση για το θέμα αυτό. Στη συνέχεια συνομίλησε με δεκάδες παραγωγούς και φυσικά τους εκπροσώπους τους και καταλήξαμε σε συνεργασία μαζί τους να προτείνουμε το εξής για τον Δήμο της Κατερίνης:· Δημιουργία Σκεπαστής Λαϊκής Αγοράς σε κομβικό σημείο στην Κατερίνη

· (Έχουμε ήδη τις πρώτες επιλογές, αλλά το θέμα θα συζητηθεί και θα συμφωνηθεί πρωτίστως με ευρύ διάλογο με όλους τους ενδιαφερομένους)

· Η Λαϊκή αυτή θα λειτουργήσει ως ένα ευρύτερο κέντρο εμπορίου, με σοβαρές υποδομές.


· Εκτός των αυτονόητων (τουαλέτες, ένα μικρό γραφείο για όποιον παραγωγό το χρειάζεται κλπ) μας ενδιαφέρει το έργο αυτό να περιλαμβάνει πολλές θέσεις πάρκινγκ, ψυκτικούς χώρους, αναψυκτήριο και ό,τι απαιτείται για να φτάσουμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και καθαριότητας

· Στόχος μας η προστασία του καταναλωτή, η διευκόλυνσή του στις αγορές και φυσικά η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των παραγωγών μας.Οι δημότες – καταναλωτές και οι παραγωγοί μας δικαιούνται να αποκτήσουν μία Λαϊκή Αγορά αντάξια των προσδοκιών τους. Μαζί θα δουλέψουμε για να την υλοποιήσουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»