Παρουσίαση συνδυασμού Κουκοδήμου στην ΚατερίνηΣυνολικά 250 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης παρουσίασε σήμερα (14/4) στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και το «παρών» μαζί με τη στήριξή του έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Κώστας Κουκοδήμος παρουσιάσε εκτός από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του , τονίζοντας την αισιοδοξία του για τις εκλογές.

Στο Δήμο Κατερίνης αναμένεται μια σκληρή μάχη μιας και υπάρχουν δυνατές υποψηφιότητες και η βραδυά της 26ης Μαίου θα είναι ιδιαίτερα θερμή. Βασικοί αντίπαλοι του Κουκοδήμου ο σημερινός δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και ο Γιώργος Νταντάμης.

Ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης , απόστρατος αξιωματικός με την σύζυγο και τις δυο κόρες του, ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της Εκκίνησης στην Δημοτική Ενότητα Κατερίνης .Πηγή: www.otavoice.gr