Τα «Χρυσά» και «Αργυρά» στο 8μελές Πιερικό Περιφερειακό ψηφοδέλτιο


Οι λίγοι που πραγματικά ασχολούνται με τις περιφερειακές εκλογές στο νομό μας, θα διαπιστώσουν ότι πολιτικοί σχηματισμοί δεν έχουν μέχρι στιγμής κατεβάσει ψηφοδέλτια και ότι οι φερόμενες 2 έδρες σε Ελληνική Αυγή και Χρήστο Γιαννούλη μάλλον έχουν «καπαρωθεί».


Βέβαια… μπορεί στις προηγούμενες δύο έδρες να «σκάσει» με μικρή πιθανότητα και μία έδρα για τον Χρήστο Παπαστεργίου, που μάλλον κι αυτή έχει «καπαρωθεί».

 Από εκεί και πέρα, στη σαρωτική κυριαρχία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία μάλλον προκύπτουν 4 διαφορετικές δυναμικές προοπτικές. 

Μία «δυάδα» μάλλον έχει φανερά αποσπαστεί. Μία «δυάδα» υποψηφίων έχει «καπαρώσει» την 3ο-4η θέση. Μία «δυάδα» υποψηφίων θα είναι οι επιλαχόντες και μία δυάδα υποψηφίων μάλλον έχει «καπαρώσει» την ουρά… 

Τώρα, σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα… μάλλον θα πάμε σε φυσιολογικά «Χρυσά» και «Αργυρά» και μία πολύ μικρή «Χάλκινη» «έκπληξη», που ίσως πιάσει πάρει και το «Αργυρό». Βέβαια οι αναγνώστες του μικρού μας blog είναι αυτονόητο ότι θα αποδώσουν τα δικά τους… «Μετάλλια» και τις δικές τους ψήφους.


pelekasblog.wordpress.com