Ώρα να αλλάξουμε τον Κορινό! Ο κτηνίατρος Δημήτρης Δένης υπoψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορινού στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου!Ο καταξιωμένος κτηνίατρος Δημήτρης Δένης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κορινού στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Δημήτρης είναι τομεάρχης της ΝΟΔΕ Πιερίας, με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση τα τελευταία 25 χρόνια. Γνωρίζει... εις βάθος τα προβλήματα όλου του Δήμου μας, αλλά ιδιαίτερα της δημοτικενότητας Κορινού, εκεί που δραστηριοποιείται.

«Ώρα να αλλάξουμε τον Κορινό»
Ο Θανάσης Λιακόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, είναι ξεκάθαρος στην προσέγγισή του: «Ξεκινάμε τις ανακοινώσεις υποψηφίων στη δημοτική ενότητα Κορινού, με στόχο να αλλάξουμε την περιοχή, να κάνουμε τομές και να λύσουμε προβλήματα. Υποδεχόμαστε σήμερα τον Δημήτρη και μαζί με αυτόν και με όλη την ομάδα μας θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και τις λύσεις μας για τον τόπο. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον Κορινό».

Έξοδος στην εθνική οδό, ύδρευση και «Ολυμπιάδα»

Ο Δημήτρης ξέρει πολύ καλά όλα τα προβλήματα, αλλά σήμερα ξεκινάμε με τις ανακοινώσεις τριών προτεραιοτήτων:

«Έξοδος στην εθνική οδό. Ο συνδυασμός μας προτάσσει το άνοιγμα του θέματος της εξόδου στην εθνική οδό, έτσι ώστε ο Κορινός να συνδεθεί και πάλι με το εθνικό δίκτυο, με προφανή οφέλη για τον τουρισμό μας και την κοινωνία μας.

Οριστική λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης. Εντός της επόμενης τετραετίας το πρόβλημα της ύδρευσης του Κορινού και των υπόλοιπων δημοτικών διαμερισμάτων θα λυθεί οριστικά. Στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής του συνδυασμού μας για να λύσουμε το θέμα του νερού πρώτα και πάνω από άλλα ζητήματα, θα προτάξουμε άμεσα τα αναγκαία έργα για το ζήτημα αυτό.

«Ολυμπιάδα»

Σκοπεύουμε να λύσουμε άπαξ δια παντός το τεράστιο ζήτημα της «Ολυμπιάδας», προστατεύοντας τα συμφέροντα όσων εμπιστεύθηκαν τις υποσχέσεις και επένδυσαν εκεί. Σύντομα θα επανέλθουμε λεπτομερώς για το ζήτημα».

Ο Δημήτρης είναι ξεκάθαρος για την επιλογή του: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Θανάση και τις ικανότητές του και εκτιμώ την ομάδα των υποψηφίων μας. Αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες των δημοτών, δημιουργούμε το καλύτερο και ρεαλιστικότερο πρόγραμμα. Όλοι Μαζί θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας. Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
Θανάσης Λιακόπουλος