Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πύδνας Κολινδρού με τον Αναστάσιο Μανώλα η Δέσποινα Μηνούδη!Με χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική παράταξή μας την κ. Δέσποινα Μηνούδη.

Η κ. Μηνούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο, από το Λύκειο του οποίου έχει αποφοιτήσει. Είναι πτυχιούχος «Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, και εργάζεται ως λογίστρια στον Τ.Ο.Ε.Β. Τρικάλων Ημαθίας.


Με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, έχει διατελέσει επί 4 έτη μέλος της συντονιστικής επιτροπής των εορταστικών εκδηλώσεων στην “Αυλή του Αη-Βασίλη” και 2 έτη Γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αιγινίου. Τα τελευταία 5 έτη είναι Ταμίας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου.

Η κ. Μηνούδη είναι νυμφευμένη με τον κ. Διονύση Βαρμάζη και έχουν 3 τέκνα.

«Η αγάπη μου για τον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα δραστηριοποιούμαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, καθώς και η ανησυχία μου για το μέλλον του, με οδήγησαν στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα. Έχουμε χρέος προς τα παιδιά μας ν΄ αλλάξουμε σελίδα στη διοίκηση του δήμου μας», δήλωσε η κ. Μηνούδη.