Ο Κώστας Πλασταράς στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Δήμο Πύδνας-Κολινδρού Ανέστη Μανώλα!Η δημοτική παράταξή μας υποδέχεται με χαρά τον κ. Κώστα Πλασταρά.

Ο κ. Πλασταράς, υιός ενός επιτυχημένου Δημάρχου του Κολινδρού, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρού, από το εξατάξιο Γυμνάσιο του οποίου απεφοίτησε.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Marketing της σχολής “Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων” των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, καθώς και του Τμήματος Διοικήσεως της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία κατά την οποία υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός και υπασπιστής του διοικητού της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, εργάσθηκε περίπου 20 χρόνια ως Διευθυντής πωλήσεων και ποιοτικού ελέγχου έργων, σε επιχειρήσεις εμπορίας υλικών βιομηχανικών κτιρίων και κατασκευών.

Παράλληλα συμμετείχε σε διοικητικά συμβούλια ανωνύμων εταιρειών.

Το 2002 δημιούργησε δική του επιχείρηση στον τομέα εμπορίας υλικών βιομηχανικών κτηρίων και κατασκευών, την οποία συνεχίζει ο υιός του.

Ο κ. Πλασταράς είναι παντρεμένος με την κ. Κατερίνα Τσόλα και έχουν 3 παιδιά.

«Ως ενεργός πολίτης, θέλω να συμβάλω στην προσπάθεια για την αναμόρφωση, την πραγματική ανάπτυξη κα τηνι πρόοδο του τόσο όμορφου αλλά και τόσο τελματωμένου δήμου Πύδνας-Κολινδρού», δήλωσε ο κ. Πλασταράς.