Η ΚΑΛΥΨΩ ΓΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


             Χθές βραδυ στην ''ΠΙΕΡΙΔΑ'',στην ομιλία του Βαγγέλη Μειμαράκη,συνάντησα την παλιά μου φίλη την ΚΑΛΥΨΩ ΓΟΥΛΑ,την κόρη του αείμνηστου δικηγόρου Θεσσαλονίκης Γεωργίου Γούλα,του δασκάλου μου στο Ποινικό,ενός εξαιρετικού ανθρώπου και άριστου ποινικολόγου στη Σαλονίκη! 
 
Η Καλυψώ ένα δυναμικό κορίτσι,δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης,καθαρό στέλεχος της αυτοδιοικητικής παράταξης της Ν.Δ.,θα επιτελέσει εξαιρετικό έργο στο Ευρωκοινόβούλιο.

Ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα στα πρώτα 15 ονόματα του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,θέλοντας αφενός να σηματοδοτήσει την ανανέωση του κόμματος και αφετέρου να δημιουργήσει έναν πυρήνα ατόμων,που θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τον κορμό του κόμματος της Ν.Δ.ξεκίνησε ανακοινώνοντας 15 ονόματα ατόμων που θα βρεθούν στο Ευρωψηφοδελτίο της.

Πρόκειται για πρόσωπα της νέας γενιάς,ανάμεσά τους και κάποια ,που δεν έχουν θέσει ξανά υποψηφιότητα σε καμμιά εκλογική αναμέτρηση.

Την νέα γενιά θα εκπροσωπήσει ο Κώστας Δέρβος,πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ,ενώ στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. θα βρίσκεται και ο 33χρονος τετραπληγικός Στέλιος Κυμπουρόπουλος! 

Γνωστές ήδη οι υποψηφιότητες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των νυν ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιάννη, Γιώργου Κύρτσου, Ελίζας Βόζενμπεργκ και Θοδωρή Ζαγοράκη, καθώς και των Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΛΥΨΩ!ΕΛΕΝΗ Α.ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ