Ο Ηλίας Φωτιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στην εκλογική περιφέρεια Ελαφίνας με τον Κώστα Κουκοδήμο!Υποδεχόμαστε με χαρά στην "Εκκίνηση" τον Ηλία Φωτιάδη που θα δώσει μαζί μας τον αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στην εκλογική περιφέρεια Ελαφίνας

Καλό αγώνα Ηλία

Ηλίας Φωτιάδης

Αγαπητοί Συνδημότες και Αγαπητές ΣυνδημότισσεςΣήμερα όλοι πια συνειδητοποιούμε πως οι βαθιές μεταρρυθμιστικές τομές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διαμόρφωσαν ένα άλλο τοπίο που κατέστησε τους δήμους βασικό μοχλό ανάπτυξης και καθοριστικό παράγοντα όσον αφορά την ποιότητα και το επίπεδο ζωής των συνδημοτών μας. Παράλληλα γίνεται κατανοητό πως για τη διαχείριση όλων αυτών των θεμάτων χρειάζεται γνώση, πείρα, γνήσιο ενδιαφέρον και προπαντός άτομα ικανά που θα θέσουν σε εφαρμογή ένα σοβαρό σχέδιο μετασχηματισμού και μετεξέλιξης του δήμου μας, μακριά από πειραματισμούς και πρόχειρες λύσεις.

Η απόφαση μου να ενταχθώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Ελαφίνας του Δήμου Κατερίνης, στον συνδυασμό «Εκκίνηση» του Κώστα Κουκοδήμου, δηλαδή μ ’έναν πολύπειρο και καταξιωμένο άνθρωπο, έχει, κατά τη γνώμη μου, αυτές τις προδιαγραφές, αφού πρόκειται για τη συγκρότηση ενός πλουραλιστικού συνδυασμού που εκφράζει κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, συλλογικές προσδοκίες και θετικές προοπτικές για το μέλλον της περιοχής μας σε μια γόνιμη και δημιουργική σύνθεση.

Όσον αφορά το άτομο μου προσωπικά θα τολμούσα να πω ότι οι αγώνες μου, η εμπειρία μου και το παρελθόν μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το νήμα της δημόσιας παρουσίας και συμπεριφοράς μου αποτελούν, νομίζω, σαφές δείγμα γραφής για τις πραγματικές μου προθέσεις και επιδιώξεις. Επιγραμματικά σας υπενθυμίζω ότι έχω διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας, Αντιδήμαρχος του Δήμου Ελαφίνας, Πρόεδρος Οικονομικών Διαφορών και Πρόεδρος θεμάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Επομένως, η απόφαση μου αυτή αποτελεί ώριμη και συνειδητή επιλογή αλλά και αποτέλεσμα προτροπής και ενθάρρυνσης φίλων, φορέων και πολλών συνδημοτών μας οι οποίοι έχουν ζωηρό το ενδιαφέρον για τις υποθέσεις της τοπικής μας κοινωνίας. Ανταποκρινόμενος λοιπόν, στο κάλεσμα του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου του συνδυασμού μας αλλά και των καιρών, θέλω να δηλώσω απερίφραστα ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και ουσιαστικά τον τόπο μας. Άλλωστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ειδικότερα η περιφέρεια του Δήμου μας είναι ορατά ακόμη και στον πιο ανυποψίαστο πολίτη. Προβλήματα που σχετίζονται με τις υποδομές, την αγροτιά, την ύδρευση και την απασχόληση και κυρίως με την ανυπαρξία ενός σχεδίου αναβάθμισης της περιοχής μας.

Ωστόσο, για να επιτύχει το εγχείρημα μας χρειάζεται η ουσιαστική συμμετοχή και συμπόρευση όλων των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων του Δήμου μας. Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Εκτιμώντας τις ανάγκες των καιρών, σας καλώ με ακέραια ευθύνη και επίγνωση των δυσκολιών, να στρατευτούμε όλοι μαζί στον κοινό μας αγώνα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Προσωπικά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δε θα διαψεύσω την εμπιστοσύνη σας και δεσμεύομαι ότι σε αυτή την απαιτητική πορεία θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή σας.