Ο Χρήστος Γιαννούλης σε ρόλο Στάθη Ψάλτη, το «φασισταριό» και τα… «καθίκια»!

«φασισταριό» και τα… «καθίκια»!

Τη γνωστή πεπατημένη ακολούθησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, προκειμένου να δικαιολογήσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του 

«φασισταριό», που είπε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.


Ο κ. Γιαννούλης είπε χαρακτηριστικά «αυτό το φασισταριό εκεί έξω». Τώρα λέει πως έγινε «χειρουργική» παρέμβαση στο περιεχόμενο των δηλώσεων του, επισημαίνοντας ότι εννοούσε συγκεκριμένα άτομα που βρισκόταν έξω από το Επιμελητήριο και όχι το σύνολο των πολιτών που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και όλα αυτά παρά το ότι κανείς δεν άλλαξε τίποτε, μόνος του τα είπε.


Η δικαιολογία αυτή μας θύμισε τη γνωστή ατάκα του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη στην ταινία «Βασικά καλησπέρα σας»! Όταν ο γνωστός κωμικός είπε στο κοινό του «οι μισοί από σας είστε καθίκια», ο κόσμος εξεγέρθηκε. Αμέσως ο Στάθης το επανόρθωσε λέγοντας «Εντάξει, οι μισοί από σας δεν είστε καθίκια»!

Δείτε τον Στάθη Ψάλτη να προσπαθεί να δουλεύει το ακροατήριό του:


Δείτε τον κ. Χρήστο Γιαννούλη να μιλά στην εκδήλωση του Σύριζα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για το κατά πόσο έγινε κάποια παρέμβαση σε αυτή τη δήλωση: