Παύλος Παυλίδης: 1 ψέμα και 1 αλήθεια. Όχι, ο Προκόπης Κωνσταντόπουλος ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος
Ναι, είμαι υποψήφιος με τον Θανάση Λιακόπουλο, με την ευλογία της οικογένειας Κωνσταντόπουλου

Ζητώ συγνώμη για την παρέμβασή μου στον δημόσιο λόγο με ένα θέμα που δεν αφορά το πρόγραμμα και τα προβλήματα των δημοτών, νιώθω όμως την ανάγκη να το κάνω. Εδώ και 2 ημέρες ένας άνθρωπος που αγαπώ, ο Προκόπης Κωνσταντόπουλος, βάλλεται με σειρά ψευδών ειδήσεων.
Ο Προκόπης ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και ΔΕΝ έχει πει ποτέ του αυτά που κάποιοι του αποδίδουν. Βρέθηκε σε μία παρέα, ήπιε έναν καφέ με δύο γνωστούς του και ξαφνικά κάποιοι προσπαθούν να κτίσουν ένα ψέμα βασισμένο σε fake news.

Όλα αυτά υποθέτω ότι συμβαίνουν επειδή εκατοντάδες συνδημότες μου έχουν ήδη αγκαλιάσει την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Θανάση μετά από πολύ ώριμη σκέψη, μελέτη των προγραμμάτων και αφού φυσικά πήρα και την ευλογία της οικογένειας Κωνσταντόπουλου. Ο πατέρας μου ήταν επί 20 χρόνια διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος είναι και νονός μου. Δεν θα μπορούσα να πάρω αυτή την απόφαση χωρίς να την εγκρίνει και να την υποστηρίξει και ο ίδιος.

Όλοι οι δημότες της Κατερίνης περιμένουν από την απερχόμενη δημοτική διοίκηση να κάνει τον απολογισμό της και να παρουσιάσει το πρόγραμμά της για το μέλλον. Αν αντί να χάνουν τόσο χρόνο για να οικοδομήσουν ένα ΨΕΜΑ ασχολούνταν με τα προβλήματα των δημοτών και π.χ. τους απλήρωτους υπαλλήλους του ΔΗΚΕΔΗΚ, τότε ο Δήμος μας θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Παύλος Μ. Παυλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»