Γιώργος Κοκαβίδης – Σάββας Χιονίδης: Θα πάει μαζί του, μετά τη μήνυση Χιονίδη για ξυλοδαρμό;!!!...Ο πρώην Πρόεδρος του Πιερικού Γιώργος Κοκαβίδης είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης από το 2007. Είχε εκλεγεί σε νεαρή ηλικία με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Γιάννη Αμοιρίδη, όταν εξελέγη για πρώτη φορά ο σημερινός Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.
Από τότε παραμένει μια σταθερή αξία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρήστο Καραφουλίδη και το 2014 με τον Νίκο Μακρίδη, αποδεικνύοντας τη δύναμή του και τα ερείσματα του σε σημαντικά τμήματα της κοινωνίας.

Όχι τυχαία, πάντα ο Γιώργος Κοκαβίδης ήταν απέναντι από τον Σάββα Χιονίδη, λέγοντας πολλά.

Αποκορύφωμα αυτής της αντιπαράθεσης ήταν ένα απόγευμα του Ιουλίου του 2014, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν Γιώργος Κοκαβίδης και Σάββας Χιονίδης λογομάχησαν εντόνως έξω από το γραφείο του Δημάρχου, παρουσία δημοτικών συμβούλων και δημοσιογράφων.

Μάλιστα, ο κ. Χιονίδης μήνυσε τον νεαρό δημοτικό σύμβουλο, ενώ κατήγγειλε ακόμη και… ξυλοδαρμό!

Μήνυση είχε υποβάλει και ο κ. Κοκαβίδης κατά του Δημάρχου για εξύβριση και για ρατσιστική επίθεση, καθώς τον αποκάλεσε… «Ρωσοπόντιο»!

Δείτε εδώ ένα χαρακτηριστικό βίντεο (από το κάπα news):Έχουν περάσει, περίπου, πέντε χρόνια από εκείνα τα γεγονότα και κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν πως «ο… χρόνος γιατρεύει τις πληγές»!

Μάλιστα επιμένουν ότι ο Σάββας Χιονίδης και ο Γιώργος Κοκαβίδης φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια, με τον δεύτερο να προσχωρεί στο συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση»! Είναι δυνατόν να μπει στο ψηφοδέλτιο του Σάββα Χιονίδη ο Γιώργος Κοκαβίδης;

Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο από πολλούς.

Το αν όμως θα γίνει τελικά, θα το μάθουμε προσεχώς και φυσικά είμαστε στη διάθεση και των 2 μερών για να παρουσιάσουμε τη γνώμη τους.


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ

ΠΗΓΗ: kosmospierias.gr