Νικόλαος Αντωνίου Ευαγγελόπουλος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου!


Αγαπητές Συνδημότισσες ,αγαπητοί Συνδημότες.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά από νεαρή ηλικία. Σήμερα, μετά από παρότρυνση της οικογένειας, φίλων και συγγενών μου, έχω την εμπειρία, την όρεξη, τη γνώση και τη θέληση για να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, ως ενεργός πολίτης. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Αθανάσιο Λιακόπουλο και να είμαι Υποψήφιος_Δημοτικός_Σύμβουλος στις εκλογές του Μαϊου στον συνδυασμό του, διαλέγοντας τον νεότερο και ικανότερο από τους Υποψηφίους Δημάρχους.


Ξέρω τον Θανάση πολλά χρόνια. Έχει ήθος, αρχές, αξίες και ξεκάθαρο όραμα για τον τόπο μας. Ξέρει τα προβλήματα των συμπολιτών μας, έχει την καλύτερη ομάδα δίπλα του, με πρόγραμμα, ιδέες και λύσεις. Το 2019 φτάνει η ώρα που θα μπορέσει να υλοποιήσει το όραμα αυτό για έναν Δήμο καλύτερο για τους πολίτες.

Επέλεξα συνειδητά να είμαι Υποψήφιος μαζί με την ομάδα του Θανάση και είμαι περήφανος για την απόφαση αυτή. Με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά, θα ζητήσω από εσάς τη δύναμη για να δουλέψουμε αύριο όλοι μαζί στον Δήμο μας και να σας κάνουμε περήφανους με τα αποτελέσματα των πράξεών μας.

Για όλα τα παραπάνω παίρνω σήμερα την απόφαση ,να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου και των συμπολιτών μου.

Την κρίσιμη τούτη ώρα πρέπει όλοι οι συμπολίτες μας να συμμετέχουμε ενεργά.

Με εκτίμηση προς όλους τους συμπολίτες μου,


Νικόλαος Αντωνίου Ευαγγελόπουλος.
Πληροφορικός
MSc Πληροφορική Επικοινωνίες & Δίκτυα H/Y .