Και όμως, βγήκε προκήρυξη από που ζητάει μεταφραστές της ψευδομακεδονικής γλώσσας στην ΕΥΠ!-Επιβεβαιώθηκε κάθε υποψία σχετικά με την αναγνώριση της ψευτογλώσσας από την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)!


Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, μαθαίνουμε μέσα από προκήρυξη που δημοσιεύτηκε χθες (14/2) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ότι ανάμεσα στους μεταφραστές που ζητάει η ΕΥΠ, βρίσκονται και θέσεις για άτομα που γνωρίζουν την ψευδομακεδονική γλώσσα!

Επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει ως μακεδονική γλώσσα τα σλαβικά των Σκοπιανών!

Τι άλλωστε θα μπορούσε να είναι πιο επίσημο από μια προκήρυξη θέσεων του ελληνικού κράτους και μάλιστα για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά σε συνολικά 302 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων (οδηγών, ειδικών πληροφορικής, οικονομολόγων, ψυχολόγων, αλλά και… νυχτοφυλάκων), μεταξύ των οποίων είναι και συνολικά 56 μεταφραστές.

Μεταξύ αυτών των 56 μεταφραστών ζητούνται και τέσσερις γνώστες της «μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) γλώσσας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα αναφέρεται ότι η γνώση της «μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) γλώσσας» μοριοδοτείται επιπλέον για την κάλυψη των θέσεων των μεταφραστών.

Ιδού το σημείο της προκήρυξης:


Η έκφραση «ψευδομακεδονική γλώσσα» αναφέρεται μάλιστα τρεις φορές στο κείμενο, καθώς η γνώση της μοριοδοτείται ως προσόν του υποψηφίου.