ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ: Η Ειδική Αγωγή άμεση προτεραιότητα μας σαν αυριανή διοίκηση το Δήμου Κατερίνης!
Από την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου κ.Κουκοδήμου Κώστα στο ΚΕΣΥ Πιερίας με τον προϊστάμενο κ.Συριανίδη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Τσιαμπέρα Νίκο.

Η Ειδική Αγωγή σε επίπεδο εκπαίδευσης όπως επίσης και τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας σαν επόμενη δημοτική αρχή.


Στην...
εκπαίδευση πρωταρχικό μας μέλημα και δεσμευόμαστε για αυτό, είναι η ανάγερση σχολείου που θα στεγάζει τους μαθητές μας με ιδιαίτερα προβλήματα στην μαθησιακή διαδικασία, στην βαθμίδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι κυρίως υποχρέωσή μας να παρέχουμε

στους μαθητές μας με μαθησιακές δυσκολίες οποιασδήποτε μορφής,το κατάλληλο υποστηρικτικό εκπαιδευτικό και μαθησιακό περιβάλλον. Μια προσπάθεια συνεχή με κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών σε επίπεδο υποστηρικτικού υλικού πέραν του εκπαιδευτικού προσωπικού που είναι υποχρέωση της πολιτείας.


Αλλά και εκτός εκπαίδευσης, η ενίσχυση και η δημιουργία ποιο σύγχρονων δομών που θα φιλοξενούν τους δημότες αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας, δίνοντάς τους την δυνατότητα της δημιουργικής απασχόλησης και της κατά περίπτωση αναγκαίας ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία.
Στο πρόγραμμά μας που θα ανακοινωθεί σύντομα,οι παρεμβάσεις μας προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι σημαντικές και πρωτοποριακές.
Χαίρομαι που μέσα από την ιδιότητά μου ως εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής έχω συνεισφέρει , με την κατάθεση προτάσεων στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας.

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με τον ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΩΣΤΑ.