Υποψήφιος με τον Δημήτρη Μυλωνέρο ο Γιώργος Τσιντώτας
Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Τσιντώτα από το Δ.Δ. Κονταριώτισσας με τον συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας» προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου Δημήτρης Μυλωνέρος

Δήλωση Δημήτρη Μυλωνέρου


Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον φίλο Γιώργο στη δημοτική μας παράταξη. Ο Γιώργος καταξιωμένος συνδημότης μας, νοσοκομειακός υπάλληλος και κυρίως άνθρωπος της προσφοράς.

Η συμμετοχή του στη προσπάθειά μας έχει να συνεισφέρει πολλά στο συλλογικό μας αγώνα αλλά πρωτίστως στο τόπο μας.

Φίλε Γιώργο καλώς ήρθες και καλό αγώνα!!!Δήλωση Γιώργου Τσιντώτα

Πιστεύω πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο πιο κοντινός θεσμός του πολίτη. Ο δήμος μας διαθέτει πλούσια συγκριτικά πλεονεκτήματα καθώς και πολλές ευκαιρίες βάση των οποίων μπορεί να αναπτύξει ταχύ βηματισμό. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι τα κατάλληλα πρόσωπα καθώς και οι σοβαρές προγραμματικές θέσεις. Ο συνδυασμός «Κίνηση Δημιουργίας» συνδυάζει απόλυτα αυτές τις δύο προϋποθέσεις τόσο στο πρόσωπο του επικεφαλής και των λοιπών συμμετεχόντων όσο όμως και στην επεξεργασία του προγραμματικού λόγου. Για όλους αυτούς τους λόγους συστρατεύομαι με το συνδυασμό του Δημήτρη Μυλωνέρου, ενός νέου, άφθαρτου και συγκροτημένου ανθρώπου, που αποτελεί εγγύηση για όλα τα παραπάνω.

Καλώ λοιπόν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας να συμπορευτούν μαζί σε ένα όμορφο, δημιουργικό και κυρίως νικηφόρο αγώνα.