Αποκάλυψη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου απέτρεψε δολοφονία Εκδότη!Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Κρεμαστινός - Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο Δημήτρης Κρεμαστινός ανέφερε ότι σε σύσκεψη κορυφής στην Εκάλη τέθηκε επιτακτικά το ζήτημα του Γιώργου Κουρή λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευε για τη Δήμητρα Λιάνη!
Η αποκάλυψη για εκείνη την σύσκεψη είναι συνταρακτική και αφορούσε τον μακαρίτη Γιώργο Κουρή, εκδότη της Αυριανής.

Όπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, 25 χρόνια μετά: «Η Αυριανή μετά έβαζε προσωπικές φωτογραφίες της Δήμητρας Παπανδρέου και ο Παπανδρέου βλέποντας αυτή την εικόνα, να βλέπει τη γυναίκα του σε τέτοιες φωτογραφίες, μπορώ να σας πω ότι εixε καταρρακωθεί. Αλλά δε το έδειχνε, δεν παραπονιότανε».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σύσκεψη της Εκάλης: «Εγινε, λοιπόν, μία σύσκεψη στελεχών, μεταξύ των οποίων και μυστικών υπηρεσιών, και ένας εξ αυτών, δε Θα πω ποιος, του λέει ότι:

- Άκουσε να δεις, Πρόεδρε, μην συζητάμε ώρα, Θα κάνεις ό,τι κάνει ένας χωριάτης που θα του πάρουν τις φωτογραφίες της γυναίκας του στο καφενείο του χωριού του.

-Τι Θα κάνει ο χωριάτnς; Λέει ο Παπανδρέου.

- Θα πάρει ένα τσεκούρι και Θα ανοίξει το κεφάλι αυτουνού στα δύο. Ο Παπανδρέου έμεινε βουβός. Επικράτησε σιγή. Σιγά σιγά έκλεισε η συνεδρίαση και έφυγαν όλοι. Οπότε εγώ έφυγα με μαύρη σκέψη, λέω τι λένε εδώ πέρα κτλ. 

Αλλά τα γεγονότα πήγαν ομαλά, και ένα Σάββατο που τον έβλεπα μόνο, του λέω: Πρόεδρε, τι είναι τώρα αυτές οι ιστορίες, τι θα γίνει; Και τότε ήταν κάθετος, μου λέει: Άκουσε να δεις, Δημήτρη, από τότε που ο Πρωθυπουργός θα αρχίσει να υιοθετεί τέτοιες σκέψεις παίρνει διαζύγιο με τη λέξη που λέγεται Δημοκρατία».newsbomb.gr