Τελική ευθεία για εκλογές: Δόθηκε η παραγγελία για τους φακέλους – Δεν αντέχει η κυβέρνηση – Δήλωση-«βόμβα» από Βούτση για κάλπες!
Εντείνονται οι προετοιμασίες του κρατικού μηχανισμού για τις ερχόμενες εκλογές. Δόθηκε η παραγγελία για τους φακέλους, ενώ οι δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, αφήνουν ανοικτό το σενάριο εκλογών το Μάιο.

Η κυβέρνηση δέχεται επιθέσεις από παντού, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, με τις κατακραυγές και τις αποδοκιμασίες των πολιτών να αυξάνονται, όσο και στο εξωτερικό, με διεθνή ΜΜΕ να κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να αποκαλύπτουν τα ψέματα που λέει από το 2015.

Είναι...

αμφίβολο το αν θα αντέξει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της τετραετίας. Σε πρίπτωση που το επιτύχει αυτό, θα είναι σαφέστατα με τη «χορηγία» των δυτικών, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετεί σε βάρος του Έθνους και του Ελληνικού λαού.

Το Υπουργείο Εσωτερικών μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια φακέλων για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, που έγινε στις 22 Ιανουαρίου, ήρθε η κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού στις Φεβρουαρίου 2019.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση αναλαμβάνουν την προμήθεια συνολικά 77.000.000 φακέλων οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την διενέργεια όλων των εκλογικών αναμετρήσεων που έχει μέσα στο 2019, η χώρα και αφορά την διενέργεια Ευρωεκλογών, Δημοτικές, Περιφερειακές και Εθνικές Εκλογές. Το συνολικό κόστος για την προμήθεια των 77.000.000 φακέλων θα ανέλθει στο ποσό του 1.055.600€.

pentapostagma.gr