Χειμερία νάρκη… τέλος για κάποιους το φετινό χειμώνα!!! - Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου
Αρκούδες, φίδια, σαύρες, χελώνες, είναι κάποια από τα ζώα που πέφτουν σε χειμέρια νάρκη κάθε χειμώνα. Η χειμερία νάρκη είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό επίτευγμα της φύσης για την επιβίωση των ζώων. Σε χειμέρια νάρκη όμως δεν πέφτουν μόνο τα ζώα αλλά και κάποιοι άνθρωποι…


μεταφορικά βέβαια. Αυτό βέβαια συμβαίνει όχι για την επιβίωση τους όπως γίνεται με τα ζωάκια αλλά για την βόλεψή τους. «Ξεκουράζονται» λοιπόν κάποιοι και κάποιες που έχουν εκλεγεί σε αυτοδιοικητικές εκλογές για να …τα δώσουν όλα στις επόμενες εκλογές και να εκλεγούν εκ νέου. Και συμβαίνει πολύ κι εδώ στην Πιερία φίλοι μου.

Εκλεγμένοι και εκλεγμένες στους δήμους της Πιερίας είναι άφαντοι κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας τους με εξαίρεση βέβαια τα δημοτικά συμβούλια (κάποιοι δεν πατάνε ούτε σ αυτά) και τις εξέδρες των παρελάσεων σε εθνικές γιορτές και επετείους. Μήνες λοιπόν πριν τις επόμενες εκλογές «ξυπνάνε» και παίρνουν σβάρνα, εκδηλώσεις, ραδιόφωνα και ότι τέλος πάντων θα τους εξασφαλίσει την επανεκλογή τους. Έχουν δε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να σε ξεγελάσουν και να τους ξαναψηφίσεις.

Στο χέρι σου είναι βέβαια φίλε μου ψηφοφόρε αν θα τους στείλεις να σε ξαναεκπροσωπήσουν από …τον καναπέ του σπιτιού τους.

Αυτούς θέλεις να σε εκπροσωπούν που δεν εκπροσωπούν ούτε τον εαυτό τους;

Δεν τους χρειάζεσαι και δε θα λείψουν σε κανένα γι αυτό στείλε τους για μόνιμη ξεκούραση στο σπίτι τους.

Αυτή τη φορά επέλεξε να σε εκπροσωπούν άτομα με αξίες , αξιοπρέπεια και κυρίως για πολύ όρεξη για δουλειά.