Αστυνομικές πηγές: «Λιγότεροι οι αστυνομικοί για τη φύλαξη των σπιτιών των Βουλευτών και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη»!
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ

Χαλαρώνουν τα μέτρα φύλαξης των σπιτιών των Βουλευτών και των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. Έμπειρος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει στο kosmospierias.gr ότι τα πρώτα 24ωρα, μετά τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα γνωστά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κατερίνη, τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία για την προστασία ανθρώπων και περιουσιών ήταν αυξημένα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μειώθηκαν τα μέτρα ασφάλειας των πολιτών.

Ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη επιτυχία των ανδρών της Ασφάλειας Κατερίνης που συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες τους δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Κατερίνης.

«Ουδέποτε δεν απασχολήθηκαν 40 Αστυνομικοί για τη φύλαξη των οικιών των Βουλευτών και των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. Τα άτομα που διατέθηκαν γι αυτό τον σκοπό ήταν μόλις 12», πρόσθεσε ο έμπειρος Αξιωματικός, διαψεύδοντας τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρη Φώτη, ο οποίος με συνέντευξή του στο Ράδιο Ενημέρωση δήλωσε ότι 40 άτομα από τη δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας απασχολούνται για τον προαναφερόμενο σκοπό!

kosmospierias.gr