Αιχμές Αντώνη Καρπούζα για την Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου, για τους εναγκαλισμούς με τη Μπέττυ Σκούφα!Ο πρώην Βουλευτής Πιερίας Αντώνης Καρπούζας είναι ένας μετριοπαθής πολιτικός, με προσεγμένο λόγο!


Όλοι γνωρίζουν πως είναι από τα πρόσωπα που για πολλά χρόνια βρίσκεται κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

Είναι και Επίτιμο Μέλος!


Από το απόγευμα του Σαββάτου, ημέρας που έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ναυτικού Ομίλου, ο Αντώνης φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος. Η παρουσία της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα και οι εναγκαλισμοί με τη Διοίκηση και Πολιτικούς Παράγοντες του τόπου φαίνεται πως ενόχλησαν τον πρώην Βουλευτή.

«Τα ίδια πρόσωπα μερικές μέρες πριν ήταν στην Πλατεία και διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν μπορεί να ξεχνάμε τόσο εύκολα», ανέφερε ο κ. Καρπούζας στο kosmospierias.gr, συμβουλεύοντας τους υποψηφίους να προσέχουν τα πολλά φιλιά, καθώς κυκλοφορεί… γρίπη!

Το γεγονός αυτός ο κ. Καρπούζας το σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook, γράφοντας τα εξής:

«Ωραία εικόνα έμαθα ότι παρουσίαζε η χθεσινή γιορτή κοπής της Πίτας στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης . Εναγκαλισμοί φιλιά χαρές και πανηγύρια . Απορώ τι γίνεται σ' αυτόν τον τόπο , όλα ξεχνιούνται σε μια νύχτα . Θα μου πείτε εδώ ολόκληρος Καμένος με το εκτόπισμα του μετά την κηδεία της Μακεδονίας πήγε στα μπουζούκια και επί πλέον δεν πρέπει να το ξεπεράσουμε? Εγώ λέω όχι και ευτυχώς για μένα είμαι με αυτή την λογική .Ότι και όποιον ξεχνάς πεθαίνει. Την προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας πραγματικότητας , καταδικάσαμε την προκλητικότητα και την απαράδεκτη συμπεριφορά. Χθες τεμενάδες χαρές και πανηγύρια .Λυπάμαι πολύ γι' αυτό πάμε κατά διαόλου».


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ


ΠΗΓΗ: kosmopierias.gr