Προβληματισμός στο στρατόπεδο Κουκοδήμου για την κόντρα Λιακόπουλου – Νταντάμη!

«Γιατί ο Γιώργος Νταντάμης απαντά αντί του Σάββα Χιονίδη στον Θανάση Λιακόπουλο;»

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στο στρατόπεδο του υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχτηκε ο Θανάσης Λιακόπουλος από συνεργάτες του Γιώργου Νταντάμη.

Να σημειωθεί ότι στον κ. Λιακόπουλο επιτέθηκε με σφοδρότητα και πρωτόγνωρους χαρακτηρισμούς ο κ. Γιώργος Κυριακίδης. Ακολούθησε, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η κ. Μαρία Τερζίδου, αποφεύγοντας ωστόσο ονόματα και διάφορους χαρακτηρισμούς.

Από την πλευρά Κουκοδήμου γνωρίζουν πως ο κ. Κυριακίδης είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κ. Νταντάμη, από τους πρώτους που συστρατεύθηκε κοντά του. Από πολλούς θεωρείται το νούμερο 2 τον συνδυασμό Νταντάμη! Βασικό στέλεχος στην ομάδα Νταντάμη κατέχει και η κ. Τερζίδου, το πρώτο πρόσωπο που προέρχεται από το δεξιό χώρο που συστρατεύθηκε μαζί του.

«Παράξενες που είναι αυτές οι εκλογές», ανέφερε στο kosmospierias.gr, πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του κ. Κουκοδήμου, σημειώνοντας:

«Ο Λιακόπουλος κτυπά τον Χιονίδη, ο Χιονίδης δεν απαντά και απαντά ο Νταντάμης μέσω του Κυριακίδη. Λες αν επιτεθούμε κι εμείς με στοιχεία στον Δήμαρχο, να μας κτυπήσει και εμάς ο Νταντάμης αντί του Χιονίδη;», διερωτήθηκε.ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ

ΠΗΓΗ: kosmopierias.gr