Ακόμη ένα βασικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο Κουκοδήμου! Ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. Νίκος Ντούλας στο πλευρό του Κώστα!!!Ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης και Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας Νίκος Ντούλας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κώστα Κουκοδήμου και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό «Εκκίνηση».

«Υποδέχομαι με χαρά στη δημοτική μας παράταξη, τον Νίκο Ντούλα, έναν καλό φίλο, έναν εξαίρετο επαγγελματία, έναν πραγματικό αγωνιστή. Ο Νίκος θα ενώσει μαζί μας τις δυνάμεις του με την Εκκίνηση ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του κ. Ντούλα.

Ποιος είναι ο Νίκος Ντούλας
Ο Νίκος Ντούλας είναι ένας νέος άνθρωπος τόσο ηλικιακά, όσο όμως και σε επίπεδο ενασχόλησης με τα κοινά. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο τομέα της εστίασης, ως φυσικός διάδοχος μιας οικογενειακής επιχείρησης που μου κληροδότησε ο πατέρας μου Βασίλειος Ντούλας. Είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και κατέχει τη θέση του Γραμματέα στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος στην Πιερία, Ως ένας άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας, αλλά και ως πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης δήμου Κατερίνης, δηλώνει πως αντιλαμβάνεται το βαρυσήμαντο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο δήμος Κατερίνης ς σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στην αναβάθμιση της τοπικής αγοράς μέσα από πολυεπίπεδες παρεμβάσεις.

«Στα πλαίσια αυτής της εργασίας ενθυμούμαι από παιδί, μεγαλώνοντας στο κέντρο της Κατερίνης, όλες τις θετικές αλλά και αρνητικές μεταβολές της πόλης μας. Μιας πόλης, όπου με την ενσωμάτωση και άλλων πέντε όμορων Καποδιστριακών δήμων στα πλαίσια του Καλλικράτη μετατράπηκε σε ένα μεγάλο δήμο υψηλών προκλήσεων.

 Ο δήμος μας πράγματι διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, καθώς επίσης και ένα σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό, εκείνο που απαιτείται είναι ο καλός συντονισμός όλων αυτών των δυνατοτήτων που θα μας ξεκολλήσουν από τη μιζέρια της σημερινής κατάστασης. 

Ύστερα από ώριμη σκέψη, όντας και σε μία παραγωγική και δημιουργική δεκαετία της ζωής μου αποφάσισα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές να συνταχθώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική παράταξη του Κώστα Κουκοδήμου, ενός ανθρώπου με εμπειρία, συλλογικό πνεύμα και διάθεση για σύνθεση δημιουργικών δυνάμεων. 

Τέλος απευθύνω προσκλητήριο αγώνα στο σύνολο των συνδημοτών μας, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών να συμπορευτούν σε αυτή τη συλλογική μας προσπάθεια, απαγκιστρώνοντας τον τόπο μας από μία πολυετή τελματώδη κατάσταση που δεν του αξίζει, ώστε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο δήμο», δήλωσε ο κ. Ντούλας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.

ΠΗΓΗ: kosmpopierias.gr