Πήρε και βραβείο για την προδοσία της Μακεδονίας ο Τσίπρας!Ποτέ δεν πίστευα και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015 ότι 4 χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ και θα παραλάμβανα αυτό το Βραβείο από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας»,

 είπε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, η οποία έγινε στα πλαίσια της βραβεύσεως του ιδίου και του Ζόραν Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Τσίπρας, όσο και ο Ζάεφ έλαβαν τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού της Βαυαρίας και το βραβείο “Ewald von Kleist” καταχειροκροτούμενοι από 500 και πλέον προσκεκλημένους, εντός της λίστας των οποίων βεβαίως δεν βρισκόταν ούτε ένας απλός Έλληνας.

«Επέδειξαν θάρρος για να λύσουν με καλό τρόπο και στην Ελλάδα και στη “Βόρεια Μακεδονία” ένα σημαντικό πρόβλημα και σας συγχαίρω γι αυτή την επιτυχία»,

 είπε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και μας θύμισε τα ηχηρά χειροκροτήματα των ξένων αντιπροσώπων στις Πρέσπες, την ίδια ώρα που ο Λαός ξυλοκοπούταν από τα ΜΑΤ του Σύριζα!

Ζαλισμένος από τα βραβεία και τα χειροκροτήματα των ξένων, ο Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ή πιθανόν δεν ενδιαφέρεται για μία σαφή αντίφαση: ήτοι την αντίφαση ανάμεσα στην Βούληση του Ελληνικού Λαού που φτύνει τους συριζαίους και των ξένων που τους χειροκροτούνε.

Αυτή η αντίφαση, η οποία δεν εκδηλώνεται μονάχα στο θέμα της Μακεδονίας μας, αλλά είναι γενικότερη, θα είναι καθοριστική για το πολιτικό μέλλον της χώρας, ζωντανεύοντας τον χειρότερο εφιάλτη των πολιτικάντηδων.

Ας μην ξεχνάει ο Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του τα λόγια του Καποδίστρια: «ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»!
makeleio.gr