«Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου», λέει ο Κώστας Κουκοδήμος για το «4ο μνημόνιο του Κυριάκου Μητσοτάκη»!Για παρερμηνεία των δηλώσεων του κάνει λόγο ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σχετικά με τις δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash της Θεσσαλονίκης και τα περί 4ου Μνημονίου που θα αναγκαστεί να φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης....ως πρωθυπουργός!
«Το ύφος και το πνεύμα του προφορικού μου λόγου στη συνέντευξη που παραχώρησα ειχε μοναδικό στόχο να καυτηριάσει την κάκιστη εικόνα της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και τομείς λειτουργίας. 

Η αναφορά μου στο 4ο μνημόνιο είχε όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε νοήμων άνθρωπος, σκωπτικό ύφος. Τόνισα πως η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα με την πολιτική της σε απόλυτο αδιέξοδο. Με παροχές προεκλογικού χαρακτήρα και προκειμένου να κλέψει πολιτικό χρόνο και να φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο, λόγω της κακής της εικόνας για το Μακεδονικό. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βλέπουν την αλήθεια. Κι αυτή είναι πως η Ν.Δ. αποτελεί την πολιτική επιλογή των Ελλήνων και πολύ σύντομα αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη», δήλωσε ο κ. Κουκοδήμος.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Flash Radio 99.4 ο κ. Κουκοδήμος είπε:
«Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη». Προέβλεψε ότι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, παρά του ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα γίνει τον Μάιο, με μερίδα Μ.Μ.Ε. να κάνουν λόγο για άδειασμα Κουκοδήμου στον Μητσοτάκη.