Απαράδεκτη απάντηση ΠΡΟΔΟΤΗ Τζανακόπουλου στο «Είστε προδότες» μιας 19χρονης!-«Τιμή μας»-Που σταματάει άραγε το θράσος των Συριζαίων;


Το τι κόσμος στελεχώνει τον ΣΥΡΙΖΑ το καταλαβαίνεις κανείς από τις δηλώσεις των στελεχών του σε δημόσιες συζητήσεις, ας θυμηθούμε τον γελοίο Πολάκη.

Εκτός όμως από τον Πολάκη, και το θράσος του Τζανακόπουλου δεν έχει όρια, καθώς έφτασε σε σημείο να ειρωνευτεί 19χρονη κοπέλα που του φώναξε «Είστε προδότες»!!!

Πιο συγκεκριμένα, η 19χρονη διαδηλώτρια, η Μαριάννα, κατάφερε να διασύρει τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη φωνάζοντας «είστε προδότες» και αναγκάζοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ.Τζανακόπολο, να της απαντήσει πως «για εμάς είναι τίτλος τιμής»!

Πιο αναλυτικά, νέο βίντεο που ήρθε από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο επιμελητήριο Πιερίας στην Κατερίνη απεικονίζει την ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Εσείς σπείρατε την διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε η νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τότε απάντησε: «Είναι τίτλος τιμής»!
Παρευρισκόμενοι έσπρωχναν την κοπέλα για να βγει έξω παρά το νεαρό της ηλικίας της, δείτε εκεί επίπεδο ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν μια φοιτήτρια με τέτοιο τρόπο επειδή είπε την αλήθεια, που μάλλον δεν ήθελαν να την ακούσουν!

Εν συνεχεία, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκαν τα στοιχεία της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ορισμός της φασιστεράς!
Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες και κατά την άφιξη του στην πόλη με περίπου 200 άτομα να πραγματοποιούν συγκέντρωση φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε» και «πέντε προδότες είσαστε…».

Πολίτες κατήγγειλαν προσαγωγές χωρίς λόγο, ενώ απαγόρευσαν την είσοδο σε δημοσιογράφο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον διάλογο και την απάντηση Δ.Τζανακόπουλου: