ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟ, Η «ΠΡΩΤΗ 11ΑΔΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ!Υποσχέθηκα, πως μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσω την πρώτη ομάδα φίλων Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.


Σήμερα, συνεπής στην προαναγγελία μου, 31 Ιανουαρίου 2019 έχω την χαρά και την τιμή, να σας παρουσιάσω την πρώτη 11άδα συμπολιτών μου άφθαρτων και δίχως καμία σχέση με την πολιτική ζωή της Κατερίνης που συντάσσονται μαζί μου στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μου δίχως ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΚΟΜΜΑΤΑ, υπέρ του Δήμου Κατερίνης.

Ανθρώποι απλοί, της διπλανής πόρτας που ζούνε προσφέροντας ήδη στον στενό κοινωνικό και οικογενειακό τους κύκλο με επιτυχία. Μεροκαματιάρηδες που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.

Γιατί ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ...

Καλόν Αγώνα...
1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Καθηγητής.

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ Εκδότης.

3. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ του ΠΕΤΡΟΥ Τεχνικός Η/Υ.

4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος.

5. ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Μουσικός Παραγωγός.

6. ΧΡΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Επιτ. Δημοτική Υπ/λος Θεσ/νίκης

7. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΔΑΜΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ψυκτικός.

8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΝΔΑΚΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ηλεκτρολόγος.

9. ΗΛΙΑΝΝΑ ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Οικιακά.

10.ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΕΛΕΚΙΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Βρεφονηπιοκόμος.

11.ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ του ΑΒΡΑΑΜ Ιδιωτική Υπάλληλος.ΥΓ: Αυτή η πασαρέλα της πόλωσης των αμέτρητων φωτογραφιών με χειραψίες υποψηφίων αγκαλιά με άλλους υποψήφιους, θα είναι απλά πολύ μακριά μου, ή καλύτερα μακριά μας. Ο κάθε υποψήφιος ας κάνει τον αγώνα του, με θέσεις κι όχι με φωτογραφίες. Εγώ επί χρόνια κρίνομαι κι εσείς με στηρίζετε... Ή όχι...Με τιμήΔημήτριος Π. Κεραηλίδης