Τίνα Παντανιζοπούλου-Καραλή μια δραστήρια εκπαιδευτικός - Υποψήφια τοπική σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου
Μια μάχιμη, δραστήρια εκπαιδευτικός, καταξιωμένη στον χώρο της εκπαίδευσης, αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της στην κρίση των πολιτών με την απόφασή της να ασχοληθεί με τα «κοινά».
Η ανιδιοτέλεια, η προσφορά και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο-συμπολίτη είναι χαρακτηριστικά που την διακατέχουν. Στόχος της η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας για τη δημιουργία μιας νέας πόλης – πρότυπο, για μια νέα «εκκίνηση» στην πόλη της Κατερίνης.
Η Τίνα Παντανιζοπούλου-Καραλή ζει και εργάζεται εδώ και 20 χρόνια στην Κατερίνη. Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό-μαθηματικό της ΔΔΕ Πιερίας Δημήτριο Καραλή και έχει τρία παιδιά που φοιτούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπηρετεί ως καθηγήτρια Γαλλικών στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου της Λιέγης Βελγίου. Η συνεχής όρεξή της για νέες ενασχολήσεις-γνώσεις την οδήγησε τελευταία να φοιτήσει στο ΤΕΙ Κατερίνης και να γίνει κάτοχος του Πτυχίου Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού.
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια: «Αισθάνομαι ότι με τον Κώστα Κουκοδήμο και την «Εκκίνηση» έχουμε κοινό όραμα γι’ αυτό και αποφάσισα να συμμετέχω στην ομάδα του και να τον βοηθήσω στην εκλογή του. Έχω και την όρεξη και τη δύναμη και την ενέργεια να παλέψω και να αγωνιστώ για τα προβλήματα και τα θέματα του τόπου μας. Ο Κώστας Κουκοδήμος διαθέτει όλα τα εχέγγυα που θα οδηγήσουν το Δήμο μας στην πρόοδο και στην ευημερία.»