Η Πολυξένη (Τζένη) Κεχαγιοπούλου Μπουρνάκα στηρίζει Κώστα ΚουκοδήμοΥποδέχομαι στην «Εκκίνηση» μια καλή φίλη και κυρίως μια αξιόλογη γυναίκα, με ήθος και επαγγελματική, κοινωνική καταξίωση που τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο της και θέλει να αφήσει το αποτύπωμα της σε αυτήν.

Η Τζένη Κεχαγιοπούλου Μπουρνάκα δέχθηκε με χαρά την πρότασή μου και αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή η συμμετοχή της στην προσπάθεια και στον κοινό μας αγώνα.

Πολυξένη (Τζένη) Κεχαγιοπούλου Μπουρνάκα
O ποιητής Ανδρέας Κάλβος έγραψε «θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία». Εφαρμόζοντας τις αρχές και αξίες της οικογένειάς μου τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στο δύσκολο στίβο της ιδιωτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, πάντα με σεβασμό προς τους αξιόλογους συναδέλφους μου, τόλμησα να εκτεθώ και στα κοινά της πόλης που αγάπησα και ανήκω, το δήμο Κατερίνης.
Με αποφασιστικότητα και χαρά δέχθηκα την πρόταση του αξιόλογου συμπολίτη μας και υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για να γίνει πράξη και η Αρετή που αναφέρει ο ποιητής. Πιστεύω απόλυτα ότι ο αγαπημένος φίλος και υποψήφιος Δήμαρχος μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα νικηφόρο αγώνα με στόχο τη βελτίωση της πόλης μας, καθώς έχει δώσει πολλές φορές επιτυχείς εξετάσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και εμπειρία του είναι ανεκτίμητης αξίας. Είναι πλέον η ώρα στο πλευρό του να αγωνιστώ και εγώ με τις γνώσεις και το ήθος μου για ένα λαμπρότερο μέλλον για την Κατερίνη μας.

Βιογραφικά στοιχεία
Κατάγομαι απ ο το χωριό που φέρει το όνομα του ένδοξου απελευθερωτή της πόλης μας Σβορώνο και έχω μια κόρη δευτεροετή φοιτήτρια Ιατρικής στο ΑΠΘ
Είμαι κάτοχος
- Bachelor of Economics: York University Toronto, London (with Honours)
-Master of Economics: University of Western Ontario, London Canada (with Honours) με εξειδίκευση στα Δημόσια Οικονομικά (Public Finance)
Εργάστηκα ως βοηθός καθηγητού στο ευυπόληπτο πανεπιστήμιο Western Ontario διδάσκοντας μακροοικονομία
Η αγάπη μου για τον τόπο μου με έφερε πίσω στην πόλη μου όπου κι έχω διατελέσει διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ε. Κατερινιώτου –Τ.Κεχαγιοπούλου επί 25ετίας.
Έχοντας ζήσει και αποκτήσει την Καναδική υπηκοότητα κύριο μέλημά μου θα είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων φιλικών και επενδυτικών της πόλης μας με την πόλη του Τορόντο με την οποία με δένουν άρρηκτοι οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί.


Με σεβασμό και εκτίμηση
Πολυξένη (Τζένη) Κεχαγιοπούλου Μπουρνάκα το γένος Φουρνιάδη