ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ» ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΓΗΣ».
Γράφει «ο Ποκοπίκος»

Ο Χιονίδης τελικά είναι πολύ μάγκας. Πάει σε ριζική ανανέωση. Όλα αλλάζουν. Έτσι λέει. Πάνε εκείνοι με τους οποίους διοίκησε και γυρίζει σελίδα.
Τώρα; Τώρα έχει τα πουλέν του και τους ετοιμάζει για το αύριο στη νέα του θητεία. Αυτό που του το ζητούσαν πολλοί εδώ και δυο θητείες, να αφήσει πίσω βαρίδια και λάθος επιλογές, εκείνος εκεί. Επέμενε. Διοίκησε με γύρω στους 15 με 20 ανθρώπους, που τώρα τους αφήνει μάλλον πίσω του.
Και δεν το λέει ο Ποκοπίκος αυτό, αλλά η αλήθεια του.

Άκου λοιπόν.
Ο ίδιος στηρίζει ευθεία τον Θωμά Αναστασιάδη.
Έστειλε την Τζούλι να στηρίξει τον Σάββα Καριπίδη.
Χρυσόστομος, Πόπη, Λευτέρης, δίπλα στον Μακρίδη.
Μια τριάδα, που πάει για πρωτιά.
Ο Σάββας, θα βγάλει γύρω στους 6 στην Κατερίνη αν βγει πρώτος. Μείον αυτή που θα πάρει ο ίδιος, μας κάνουν 5.
Τώρα; Αν αυτοί πάρουν τις τρεις στις 5 τι θα γίνει με τους έως το 24, που είναι ο Ευριπίδης Γκούμας με τον Αντώνη Παπαγιαννούλη;
Αυτοί θα δούνε εκλογή με το μακαρόνι. Οι πρώην πρώτοι, ακόμα και ο Νίκος Παπαζιώγας, τώρα με αυτά που βλέπει, δεν κοιμάται.
Καλύτερα σε άλλον, νέο υποψήφιο Δήμαρχο, για τους από το 5 έως και 25 του Σάββα, παρά με τον Σάββα. Απόδειξη αυτού, το γεγονός που ο Μπουσνάκης εξ αυτού την έκανε στον ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟ υποψήφιο. Και ο Μπερεδήμας επίσης. Μήπως και βγει.
Τώρα οι σύμβουλοι, οι εκλεγμένοι του Δημάρχου τρέμουν το αύριο και στραβοβλέπουν τις κινήσεις ανανέωσης του.
Οπότε;;;
Τι θα κάνουν με αυτό το δεδομένο και τις αποφάσεις του Χιονίδη, οι πάλαι ποτέ δυνατοί Λεμονόπουλος, Πιπίτσα, Παπαζιώγας, Ίτσιος, Δρούγκας, Παπαζήσης, Μπατάλα- Τζουμέρκα, Παυλίδης, Γιουμίδης, Γαβρίδης, Ελευθεριάδου κλπ κλπ;;;
Χαμός θα γίνει αν ο Σάββας το «χάσει».
Κάτι μου λέει πως θα μπούνε οι περισσότεροι από αυτούς στον «τρένο της μεγάλης φυγής».

Ποκοπίκος ο μέγας