Μία αναμενόμενη μεταγραφή! Ο Π. Μπερεδήμας στο συνδυασμό του Κ. Κουκοδήμου - Είναι η δεύτερη μεταγραφή από τον συνδυασμό ΧιονίδηΚαι επισήμως από σήμερα ο γνωστός Ιατρός Παναγιώτης Μπερεδήμας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Κατερίνης, με τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου.


Από τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφορούσαν σενάρια στην πόλη πως ο κ. Μπερεδήμας θα κάνει το μεγάλο …άλμα και θα αποχωρήσει από τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και θα συστρατευτεί με τον κ. Κουκοδήμο , σενάρια που «φούντωσαν» περί τα τέλη Νοεμβρίου όταν ο κ. Μπερεδήμας είχε υποβάλει παραίτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σήμερα, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον κ. Μπερεδήμα να κάνει μια νέα «Εκκίνηση»!

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή Κουκοδήμου από τον συνδυασμό Χιονίδη. Είχε προηγηθεί ο Νίκος Κατανάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmospierias.gr, και άλλα πρόσωπα του συνδυασμού Χιονίδη, που κατείχαν ή κατέχουν σημαντικές θέσεις στη διοίκηση του Δήμου σκέφτονται να εγκαταλείψουν τους «Πολίτες σε Δράση» και να ενταχθούν είτε στο συνδυασμό του Κ. Κουκοδήμου είτε στου Θ. Λιακόπουλου.