Η Ευγενία (Ευη) Τελμετίδου υποψήφια με τον Κώστα Κουκοδήμο.Είναι εξαιρετικό αισιόδοξο και ενθαρρυντικό ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότεροι νέοι επιστήμονες να αποφασίζουν να διεκδικήσουν ενεργό ρόλο στις τοπικές κοινωνίες.... Με χαρά υποδέχομαι μια ακόμη νέα επιστήμονα στην «Εκκίνηση», τη δικηγόρο Ευγενία (Εύη) Τελμετίδου. Καλό μας αγώνα Εύη
Ευγενία (Ευη) Τελμετίδου


Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Κώστα Κουκοδήμου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης «Εκκίνηση».
Ονομάζομαι Τελμετίδου Ευγενία, είμαι τριάντα τριών ετών και είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Είμαι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης από το 2009 και από το ίδιο έτος διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην Κατερίνη, ενώ είμαι και Νομική Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Επίσης, διετέλεσα μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας (Ε.Π.Σ.Πιερίας) κατά το έτος 2013-2014.
Ζω και εργάζομαι στην Κατερίνη, είμαι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτριο Κουκιώτη και αποφάσισα να συμμετέχω στην κοινή αυτή προσπάθεια της δημοτικής παράταξης «Εκκίνηση» για την πρόοδο και αναβάθμιση του Δήμου μας