Τα νέα πολιτικοκοινωνικά στέκια της ΚατερίνηςΠαλιά ήταν το «Ήλιον», η «Παλιά Βουλή», του «Καπέτη» (απέναντι από την Εκάβη), το «Τσαχούρ» και άλλα πολλά πολιτικά στέκια.
Πολύ παλαιότερα ήταν τα καφενεία της πλατείας Ελευθερίας, όπου από αυτά μέχρι σήμερα δεν σώζεται κανένα. Σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πολιτικά, κοινωνικά, επαγγελματικά και άλλα δεδομένα και έχουν διαμορφωθεί νέα στέκια. Άλλα πρωινά, άλλα απογευματινά και άλλα βραδονυχτερινά.

 Νέο στέκι έχει δημιουργηθεί πρόσφατα απέναντι από το Επιμελητήριο («Σερραϊκόν»), δύο νέα στέκια στο ύψος της 19ης Μαΐου («Ήλιον» και «Παρά 5»), ένα στην πλατεία Ελευθερίας («Εστιατόριο Ολύμπιον» απέναντι από τα ταξί), έξι στην πλατεία Ευκαρπίδη («Καφέ Κουκουνάρα», Ζαχαροπλαστείο «Τάκης», «Café Padelis», «Battlenet Café», «Chapel», «Café Ευκαρπίδης») , ένα ομαδικό στέκι γύρωθεν από τα λειβαδοκοκκινοπλίτικα της Αγίας Λαύρας, του «Φιλιππάκη» και το «Freu», τα «Τριποδάκια» και του «Πόδα» πάνω στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και άλλα πολλά… Εκεί θα βρεις τις original ειδήσεις, τα fake news, τα πρωινά γκάλοπ, και ένα ζεστό καφέ…

ΠΗΓΗ: pelekasblog.wordpress.com