Τι πίνουν εκεί στο Μαρούσι; Πρώτη σε ψήφους η σύζυγος του Πατούλη σε δημοσκόπησηΑποφασισμένη φέρεται να διεκδικήσει τον δήμο Αμαρουσίου η κυρία Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος που απερχόμενου δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη ΝΔ, Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, που αναμένεται να ανακοινώσει συντόμως την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου, δημιουργεί αναταράξεις στις νεοδημοκρατικές ισορροπίες στον δήμο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτιά στο Μαρούσι, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που έγινε προσφάτως στην περιοχή.

Η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να διεκδικήσει τον δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να αιφνιδιάζει κεντρική συμφωνία στη ΝΔ που προέβλεπε ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε εκ νέου τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην περίπτωση που ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, θα έπαιρνε το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.

Αντιθέτως, της προτάθηκε να μπει στη λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον δήμο της Αθήνας, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αν τελικά η κυρία Πατούλη ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν κραδασμοί στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο στον δήμο Αμαρουσίου, αφού αρκετά στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τη δημαρχία.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφίοτητά του για τον δήμο Αμαρουσίου ο Θοδωρής Αμπατζόγλου, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στέλεχος της ΝΔ.


ΠΙΕΡΙΚΗ