Θ. Λιακόπουλος: «Είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο και κυρίως στα παιδιά»
Δυναμικό παρών της νεολαίας στο πάρτι του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου για τη στήριξη του «Βενιαμίν»

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου και κατέκλυσε ασφυκτικά τον χώρο που διοργάνωσε το πάρτι νεολαίας του συνδυασμού του. Η...

εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την έμπρακτη στήριξη και ενίσχυση του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν». «Είναι ιερός ο σκοπός και μεγάλο το έργο που γίνεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιακόπουλος και πρόσθεσε πως τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι σύμβουλοί του έχουν βάλει έναν στόχο: «Να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπο μας, κοντά στους ενήλικες και φυσικά τα παιδιά».

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν πραγματοποιεί πολλές και σημαντικές δράσεις. Λόγω αυτού του σπουδαίου έργου, πάρα πολλά παιδιά έχουν βρει τον δρόμο τους, σε πολλές οικογένειές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του «Βενιαμίν» κ. Χάρη Αναστασίου τιμώντας τον ίδιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πολύχρονη προσφορά τους στην προστασία των παιδιών.

Ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη βραδιά στην οποία παραβρέθηκε πολύς κόσμος, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και διάχυτη τη συγκίνηση. Εκατοντάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους και τη συμπαράστασή τους σε έναν Σύλλογο ο οποίος από το 1994 στηρίζει τα παιδιά δίνοντας αγάπη, φροντίδα, μια οικογένεια και ελπίδα για το μέλλον τους.