Ο καταξιωμένος κλινικός ψυχολόγος Λάζαρος Μπίσμπας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης
Ο γνωστός και καταξιωμένος κλινικός ψυχολόγος Λάζαρος Μπίσμπας θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.Ο Λάζαρος Μπίσμπας:

· Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1969

· Κατάγεται από το Λιβάδι Ολύμπου

· Σπούδασε Κλινική Ψυχολογία

· Είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

· MSc Εκπαίδευση Ενηλίκων – Σύμβουλος Κλινικής Σεξολογίας· Σήμερα εργάζεται ως Ψυχολόγος στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών

· Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης στο Κέντρο Επικοινωνίας και Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Ν. Πιερίας «Άτρακτος» (1997-2007)

· Άσκησε το επάγγελμα του ψυχολόγου ως ιδιώτης στην πόλη της Κατερίνης.

· Ασχολείται με την Εκπαίδευση Ενηλίκων ως Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών, Εκπαιδευτής Συμβούλων (Μεντόρων) και Αξιολογητής Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

· Συμμετείχε σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων με δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες.

· Μέλος Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (2016 έως σήμερα).

· Μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης (2003-2007)

· Μέλος Δ.Σ. της Εταιρείας Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων ΕΥΘΥΤΑ Κατερίνης (1999-2007)

· Μέλος της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας (2012 – έως σήμερα), της Επιστημονικής Εταιρείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων (2009-2012), της Ιταλικής Εταιρείας Επιστημονικής Σεξολογίας, της Νομαρχιακής επιτροπής υγείας και πρόνοιας (2000-2002)«Νέα Αρχή, με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη και τις ανάγκες του»

Σχετικά με την απόφασή του να συστρατευθεί στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου, ο Λάζαρος Μπίσμπας τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου να συμμετάσχω κι εγώ στην προσπάθεια που κάνει για μια νέα αρχή στο Δήμο Κατερίνης, μια αρχή με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη και τις ανάγκες του για μια πιο ποιοτική ζωή μέσα σε μια πόλη όπως επιτάσσει η σύγχρονη κοινωνία.«Θέλω να αποδείξω στα παιδιά μου και τους νέους ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί την ύψιστη τιμή ενός πολίτη»

«Θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο για το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης. Με την εκλογή μου θέλω να αποδείξω στα παιδιά μου πρώτα και σε όλους τους νέους της κοινωνίας μας ότι η συμμετοχή στα κοινά της πόλης αποτελεί την ύψιστη τιμή ενός πολίτη και χρέος μας στη διεκδίκηση μιας καλύτερης και ποιοτικότερης ζωής».«Η Κατερίνη αξίζει περισσότερα και καλύτερα. Για αυτό τάσσομαι στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου»
«Η Κατερίνη είναι μια πόλη που αξίζει και μπορεί περισσότερα και καλύτερα . Γι’ αυτό λοιπόν τάσσομαι στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου που μπορεί, ξέρει και τονίζει τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικής δουλειάς! Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»Θανάσης Λιακόπουλος


Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης