Υποψήφιος με τον Βαγγέλη Γερολιόλιο ο Γιώργος ΠαπαγεωργίουΠριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος είχε ανακοινώσει 13 υποψηφίους του συνδυασμού ΣΥΝθεση στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου.
Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος με ανάρτησή του στο fb καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν τον συνδυασμό και τον Βαγγέλη Γερολιόλιο.

Αναλυτικά αναφέρει τα ακόλουθα:
«Είναι τιμή να σου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρεις στον τόπο και στους συνανθρώπους σου. Δημοσιοποιώ και εγώ λοιπόν σήμερα την πρόθεσή μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, στην κρίση όλων των συνδημοτών μου. Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία από τη θητεία μου στην Τ.Α. και την ενεργό συμμετοχή σε διοικήσεις πολιτικών και αθλητικών φορέων και σωματείων αλλά και συλλόγων σε επίπεδο Νομού, νομίζω πως έχω τη δυνατότητα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να κάνουμε το Δήμο μας όπως τον οραματίζεται η γενιά μας αλλά και οι επόμενες γενιές. Στον καλό αγώνα που θα δώσουμε με τους άξιους και δραστήριους συνυποψηφίους μου, με τους οποίους μας ενώνει η κοινή αγωνία για τον τόπο και τη ζωή μας και με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γερολιόλιο σας καλούμε να είστε κοντά μας, να μας εμπνέετε και να μας δίνετε δύναμη».
Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος είχε ανακοινώσει 13 υποψηφίους του συνδυασμού ΣΥΝθεση στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος με ανάρτησή του στο fb καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν τον συνδυασμό και τον Βαγγέλη Γερολιόλιο. Αναλυτικά αναφέρει τα ακόλουθα: «Είναι τιμή να σου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρεις στον τόπο και στους συνανθρώπους σου. Δημοσιοποιώ και εγώ λοιπόν σήμερα την πρόθεσή μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, στην κρίση όλων των συνδημοτών μου. Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία από τη θητεία μου στην Τ.Α. και την ενεργό συμμετοχή σε διοικήσεις πολιτικών και αθλητικών φορέων και σωματείων αλλά και συλλόγων σε επίπεδο Νομού, νομίζω πως έχω τη δυνατότητα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να κάνουμε το Δήμο μας όπως τον οραματίζεται η γενιά μας αλλά και οι επόμενες γενιές. Στον καλό αγώνα που θα δώσουμε με τους άξιους και δραστήριους συνυποψηφίους μου, με τους οποίους μας ενώνει η κοινή αγωνία για τον τόπο και τη ζωή μας και με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γερολιόλιο σας καλούμε να είστε κοντά μας, να μας εμπνέετε και να μας δίνετε δύναμη».