Συνοδοιπόρος του Κώστα Κουκοδήμου η Τίνα Παντανιζοπούλου-Καραλή εκπαιδευτικός, υποψήφια τοπική σύμβουλος
Καλωσορίζουμε στην «Εκκίνηση» τη Σταματία Παντανιζοπούλου εκπαιδευτικό, δραστήρια γυναίκα, δυναμική με άποψη και αποφασιστικότητα.

Καλό μας αγώνα Σταματία!


Σταματία Παντανιζοπούλου

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και κατά συνέπεια αποδέχομαι την πρόσκληση του Κώστα Κουκοδήμου να εργαστώ και να συνεισφέρω στις αυτοδιοικητικές εκλογές των οποίων το αποτέλεσμα ευελπιστώ να φέρει μια πιο ποιοτική ζωή στον τόπο μας.
Γεννήθηκα...στην Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Λιέγης Βελγίου στη Γλωσσολογία-Φωνολογία-Φωνητική. Εργάζομαι εδώ και 15 χρόνια ως εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση ενώ παλιότερα είχα εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και στα ΙΕΚ Κατερίνης. Συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας Πτυχίο του ΤΕΙ Κατερίνης στον τομέα της Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού. Υπηρετώ ως καθηγήτρια Γαλλικών στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Κατοικώ στην Κατερίνη εδώ και 20 χρόνια μετά το γάμο μου με τον Δημήτριο Καραλή, εκπαιδευτικό-μαθηματικό της ΔΔΕ Πιερίας. Έκτοτε είμαι δημότης Κατερίνης. Έχω τρία παιδιά Αγάπησα αυτόν τον όμορφο και τόσο χαρισματικό τόπο και αισθάνομαι ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να συμμετέχω κι εγώ στα κοινά προσφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό αυτού του τόπου.
Αισθάνομαι ότι με τον Κώστα Κουκοδήμο και την «Εκκίνηση» έχουμε κοινό όραμα γι’ αυτό και αποφάσισα να συμμετέχω στην ομάδα του και να τον βοηθήσω στην εκλογή του. Έχω και την όρεξη και τη δύναμη και την ενέργεια να παλέψω και να αγωνιστώ για τα προβλήματα και τα θέματα του τόπου μας. Ο Κώστας Κουκοδήμος διαθέτει όλα τα εχέγγυα που θα οδηγήσουν το Δήμο μας στην πρόοδο και στην ευημερία.