Θεόδωρος Τεκιρίδης Αξ/κος (ε.α) - Υποψήφιος με τον Γ.Νταντάμη
Σταθεροί στην υπόσχεση μας για την συγκρότηση ενός ποιοτικού ψηφοδελτίου που θα καθορίσει και θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάδειξη του Δήμου Κατερίνης σε έναν από τους κορυφαίους της χώρας, υποδεχόμαστε με χαρά και απόλυτη ικανοποίηση τον αγαπητό μας φίλο Θόδωρο Τεκιρίδη στις τάξεις μας.
Ο κ. Θεόδωρος Τεκιρίδης, Αξιωματικός (ε.α), πρόεδρος του ΕΟΣ Κατερίνης, άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, με τις γνώσεις και την εμπειρία του έχει να δώσει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας.
Συνεχίζουμε αταλάντευτα, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη του Δήμου Κατερίνης σε έναν ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Καλώς ήρθες Θόδωρε.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιό ισχυροί.

"Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες
Σήμερα πιο σίγουρος από ποτέ με τόλμη, καταργώντας το «οι δικοί μας» και «οι άλλοι», το «κόμμα» και «οι απέναντι» χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς προσωπικό όφελος δηλώνω έτοιμος να συνεργαστώ, τιμώντας την πρόταση που μου έγινε από ανθρώπους που έχουν ιδέες, μπορούν να δουλέψουν , μπορούν να δημιουργήσουν, μπορούν να ανατρέψουν, μπορούν να δράσουν.
Με τιμή και εκτίμηση προς όλους τους συνδημότες μου είπα «ναι» στην πρόσκληση συστράτευσης , στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη , ενός ανθρώπου με υψηλό φρόνημα ευθύνης ,που έχει σαν όραμα την αναγέννηση και την ανάπτυξη, καταθέτοντας πρωτότυπες και φρέσκες ιδέες με εργατικότητα και θετική ενέργεια .
Η συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι πολιτειακό αξίωμα ή πολυθρόνα καταξίωσης ή ένα ακόμη βάθρο εξουσίας αλλά είναι έπαλξη, στίβος και τεράστια πρόκληση για δουλειά και προσφορά.
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Σήμερα, αγαπητοί μου φίλοι, δεν μένω στάσιμος και άπραγος για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ,ζητώ τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη να παλέψω στην αυτοδιοίκηση για
« ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ»

Θεόδωρος Τεκιρίδης
Αξ/κος (ε.α)

Πρόεδρος Ε.Ο.Σ Κατερίνης"