Ξυπνήστε στην Πιερία! Το παλιό σύστημα επιστρέφει μεταμορφωμένο και μεταλλαγμένο! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει Περιφερειάρχη στην Κεντρική Μακεδονία! Ψάχνει υποψήφιο στο παλιό ΠΑΣΟΚ


Ομολογία «ήττας»: Ανησυχία στο Μαξίμου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (υπάρχει κίνδυνος το Κίνημα Αλλαγής να πάρει και τον Δήμο και την Περιφέρεια)

Την Κυριακή στις 5:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Lazart στη Θεσσαλονίκη έχουν κληθεί πρώην υπουργοί, πρώην νομάρχες, πρώην περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη του πρώην παλαιού, κραταιού ΠΑΣΟΚ της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να τους ενημερώσουν και να τους ζητήσουν να συγκροτήσουν και να κατεβάσουν αυτοδιοικητικό περιφερειακό συνδυασμό Κεντρικής Μακεδονίας απέναντι στον γιατρό Χρήστο Παπαστεργίου του Κινήματος Αλλαγής, τον οποίο δεν θέλουν με τίποτα να υποστηρίξουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπάρχει η εκτίμηση ότι δημιουργείται ένα υπόγειο λαϊκό «ρεύμα» υπέρ του γιατρού, που περνάει δεύτερος στη 2η Κυριακή και κάτω από κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να ανατρέψει τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Αυτό, σε συνδυασμό με την εκδοχή της διπλής ήττας και στο Δήμο είτε από την Εύα Καϊλή, είτε από τον Σπύρο Βούγια, είτε από τον Κώστα Γκιουλέκα, υποχρέωσε όλα τα στελέχη της Κατερίνας Νοτοπούλου, του Σωκράτη Φάμελλου, του Γιάννη Αμανατίδη και του Μάρκου Μπόλαρη να τηλεφωνούν και να «τρέχουν» να «συμμαζέψουν» τα «ασυμμάζευτα».

Ήδη απ’ ότι φημολογείται ο Πρωθυπουργός στέλνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Lazart τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, για να συζητήσει και να προτείνει και να βρει λύσεις μέσα από το παλιό ΠΑΣΟΚ. Ήδη έχουν τηλεφωνηθεί μεταξύ άλλων οι Κώστας Μαμέλης, Γιάννης Μαγκριώτης, Γιώργος Πασχαλίδης, Γιώργος Πινακίδης, Νίκος Παπανικολάου, Δημήτρης Μούρνος, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Λευτέρης Τζιόλας, Γιώργος Λυσσαρίδης, κλπ, οι οποίοι δεν έγινε γνωστό αν θα συμμετάσχουν και τι λύσεις θα προτείνουν.