Ο Κώστας Κουκοδήμος ετοιμάζεται να ρίξει τα «βαριά χαρτιά» στο τραπέζι: Μυράντα Παπά για την Κατερίνη, Μέγκας για την Παραλία;
Να ‘μαι πάλι…. Καλησπέρα στην παρέα! Άλλωστε μια παρέα γίναμε πια τώρα! Κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι, σ’ αυτή την στήλη, τσουπ κι ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στοmessenger… Τέλος πάντων… καλά να είμαστε πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα όλα θα τα βρούμε στην πορεία… Σωστά; Πάμε στα δικά μας τώρα…

Να σας πω κάτι παιδιά; Κακώς με κατηγορείτε ότι για όλους μιλάω άσχημα. Απλώς καταγράφω την αλήθεια. Aυτή που σε κάποιους δεν αρέσει να βγαίνει! Και επειδή μέχρι τώρα, αρκετοί μου την έχετε πέσει για όσα γράφω για τον Κώστα τον Κουκοδήμο, σήμερα θα κάνω ρελάνς και θα παρουσιάσω άλλα δύο βαριά του χαρτιά, που μαθαίνω ότι θα είναι υποψήφιοι μαζί του.


Ο Κώστας λοιπόν, ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη τη Μυράντα την Παπά, μία ιδιαίτερα αγαπητή κυρία, αστή από την Κατερίνη, με μεγάλη προσφορά από διάφορα… μετερίζια. Τη Μυράντα, (για να καταλάβετε περί τίνος ομιλώ) την κατατάσσουν οι άνθρωποι του στην πρώτη τριάδα εκλογιμότητας. Κάποιοι μάλιστα, την έχουν ακόμη και για «πρώτη με ρεκόρ σταυρών». (Έχει πλάκα να απειληθεί το ρεκόρ του Λιακόπουλου με τους περίπου 4.000 σταυρούς…χαχαχα)


Σίγουρα λοιπόν είναι μία δυνατή υποψηφιότητα η περίπτωση Παπά, όπως είναι και η περίπτωση του κυρίου Μέγκα στην Παραλία. Ο γνωστός επιχειρηματίας (εξαιρετικοί μεζέδες παρεμπιπτόντως) ήδη δίνει τις μάχες του σε όλα τα μέτωπα, υπέρ του Κώστα Κουκοδήμου. Ακούγεται πως τελικά θα πει το μεγάλο ναι και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Βαγγέλη τον Κήπου!


Έτσι, μετά το μπετονάρισμα του Κορινού με την ομάδα Βουνίσιου και πιθανότατα και της ομάδας Δημητρίου που πάει προς Κουκοδήμο, ο Κώστας πάει να κλειδώσει για τα καλά πια και τον παλιό Δήμο της Παραλίας.


Με αυτά τα πρόσωπα και άλλα που ακολουθούν εκτιμά ο στενός πυρήνας του Κώστα ότι θα σπάσει η… παγωμάρα που εσχάτως έχει απλωθεί στην πόλη, μετά τις καθημερινές ανακοινώσεις προσώπων αξιόλογων, που όμως συνήθως δεν καταφέρνουν να συζητηθούν ιδιαίτερα. «Έχουμε άλλους 20 σαν τον Σερίφη» λένε. Αν επαληθευτούν, προβλέπω ότι η Κατερίνη θα γίνει... φαρ ουέστ σε αυτές τις εκλογές...!!!

Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-