Χρήστος Φάκας: Στηρίζω και βοηθώ με όλες τις δυνάμεις μου τον Δημήτρη ΜυλωνέροΤη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Δίου Ολύμπου Δημήτρη Μυλωνέρου ανακοίνωσε ο Χρήστος Φάκας αναφέροντας στη δήλωσή του τα ακόλουθα:

Αποφάσισα μετά από αρκετά χρόνια αποστασιοποίησης να βοηθήσω έναν νέο άνθρωπο για τον Δήμο μας, που συνδυάζει την γνώση με την αστείρευτη διάθεση για προσφορά, τον φίλο μου Δημήτρη Μυλωνέρο.


Σε όλη μου τη ζωή ασχολήθηκα με τα κοινά τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, δίνοντας αγώνες για τη Δημοκρατία, το αγροτικό κίνημα καθώς και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλη αυτή η μακρά δραστηριοποίηση μου έδωσε τη δυνατότητα να διακρίνω τους ανθρώπους που ξεκινούν από μία αφετηρία ανιδιοτελούς προσφοράς και αίσθησης κοινωνικής ευθύνης.

Έτσι λοιπόν μπορώ χωρίς καμία περιστολή να ισχυριστώ πως η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μυλωνέρου είναι μία τέτοια επιλογή και ίσως η πιο ωφέλιμη για τον τόπο μας.

Γνωρίζω καλά τον Δημήτρη και μπορώ να διαβεβαιώσω πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με ηθικές αρχές, αγάπη για τον τόπο του αλλά κυρίως διάθεση για πολλή δουλειά και προσφορά.

Είναι γεγονός πως ο τόπος μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επικρατήσει ο συνδυασμός «Κίνηση Δημιουργιάς» στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Χρήστος Φάκας

π. Επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Δίου.

π. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

π. Πρόεδρος ΓΕΣΑΣΕ

π. Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής