Η Χριστίνα, η Ερασμία, ο Γιώργος και οι ανησυχίες του Τάκη Λεμονόπουλου

Έφτασε και η Παρασκευή… Άντε ένα τελευταίο κείμενο για την εβδομάδα, και το Σαββατοκύριακο όλο θα ξεκουραστείτε… Τι να ξεκουραστείτε δηλαδή που γίνεται ένας κακός χαμός με τις εκδηλώσεις. Έχετε πάλι δρόμο να περπατήσετε, χειραψίες να κάνετε, χαμόγελα να μοιράσετε, φωτογραφίες να βγείτε… Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας! Απα πα πα.. Δεν σας ζηλεύω καθόλου εσάς τους υποψήφιους! Παρ’ όλα αυτά, όλο και κάπου θα συναντηθούμε… Ψυχραιμία λοιπόν!

Πριν λίγες μέρες σας είχα γράψει για την αφύπνιση των ανθρώπων του Γιάννη του Αμοιρίδη στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη. Πολλοί από τότε με ρωτάτε "ε και; τι έγινε;"

Εεε λοιπόν, έγινε, πως δεν έγινε...

Ας πούμε για παράδειγμα τη Χριστίνα τη Σιδηροπούλου, την πρώην δημοσιογράφο, απόφοιτο Παντείου, και νυν υπάλληλο του Δημοσίου. Η Χριστίνα, όπως ξέρετε (ή δεν ξέρετε) κατεβαίνει υποψήφια στο πλευρό του Γιώργου του Νταντάμη, και όσοι γνωρίζουν τοπική ανθρωπογεωγραφία, την θεωρούν σοβαρό φαβορί για να εκλεγεί. Θα μου πεις τώρα… Είναι τόσο δημοφιλής η ίδια; Εεεε… Όχι ακριβώς... Και εξηγούμαι:

Η Χριστίνα, έχει δίπλα της την Ερασμία Πάτσιου, την θυμάστε; Την Ερασμία, την πρώην ιδιαιτέρα του Γιάννη Αμοιρίδη, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της πόλης, που μετά την ήττα του Γιάννη έχει κρατήσει μία εξαιρετικά αξιοπρεπή στάση.

Τι εστί Ερασμία;

Ερασμία ίσον όλα τα ρουσφέτια του Γιάννη. Το πιάσατε ως εδώ;;;

Και υπάρχει και συνέχεια... Η Χριστίνα και η Ερασμία έχουν μεγάλο «πάτημα» στη συνοικία των Ευαγγελικών. Ξέρετε… Εκεί που εκλέγεται ο Τάκης Λεμονόπουλος, ένας από τους πιο εμβληματικούς συμβούλους του Σάββα (και αυτός ευαγγελικός). Επίσης, εκεί εκλέγεται και ο Χρήστος ο Τασχουνίδης που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Λιακόπουλος και θεωρείται ένα από τα βαριά του χαρτιά.

Έτσι εξηγείται λοιπόν που ο Τάκης έχει ανησυχίες τελευταία... Γιατί και η Χριστίνα φαίνεται ότι θα του κόψει πολλά ψηφοδέλτια, και η Ερασμία ξέρει τα πάντα για κάθε πρόσωπο και στα Ευαγγελικά και αλλού...

Από την άλλη πάλι, ακούγεται ότι και ο Κώστας ετοιμάζει κι εκείνος εκπλήξεις στα Ευαγγελικά... Ενώ για τον Θανάση λένε ότι πάει και για δεύτερο τρίποντο στην περιοχή...

Αναρωτιέμαι… Θα είναι άραγε η Χριστίνα στην κλειστή τριάδα του Αμοιρίδη στην Κατερίνη;

Αν όχι, μπορεί να βγει μόνη της μαζί με την Ερασμία;

Εεε ρε γλέντια...!!!Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-