Ο Μιχάλης Εβρενιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση ΛιακόπουλουΑκόμη ένας νέος επιστήμονας συντάσσεται στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης στις εκλογές του 2019. Ο λόγος για τον Μιχάλη Εβρενιάδη, γιο του εργολάβου Αναστάσιου Εβρενιάδη και της Ευανθίας Χρυσικού, δικηγόρου στην Κατερίνη. Ο Μιχάλης έχει ακόμη δύο αδελφές, την Κατερίνα και την Ευδοκία.


· Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.· Αποφοίτησε με άριστα από το Πρόγραμμα Mεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

· Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
· Ασκεί την δικηγορία ενεργά στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2017.
· Έχει διατελέσει υπεύθυνος φοιτητικής παράταξης και μέλος διοικητικών συμβουλίων φοιτητών και στα δύο πανεπιστήμια.

Η επιλογή του Μιχάλη Εβρενιάδη να είναι υποψήφιος στο πλευρό του νεώτερου υποψηφίου Δημάρχου σε αυτές τις εκλογές είναι συνειδητή: «Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου, ενός νέου ανθρώπου με γνώση, ικανότητες και όραμα για να αλλάξουμε τον Δήμο μας προς το καλύτερο. Συμμετέχω στα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια, έχω όρεξη για δουλειά και πρωταρχικός μου σκοπός είναι να κρατήσουμε στον τόπο μας τη νέα γενιά. Θέλω να προτάξουμε ιδέες και λύσεις επιχειρηματικότητας για εμάς τους νέους, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και την οικονομία του Δήμου μας».

Ο Μιχάλης θα δουλέψει κοντά μας σε διάφορους τομείς, αλλά πρωτίστως:

· Στην ενσωμάτωση ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο δήμο μας για νέες θέσεις απασχόλησης
· Στον εθελοντισμό, όπου ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε 1.000+ εθελοντές την επόμενη τετραετία
· Στη δραστηριοποίηση της νεολαίας, που τα τελευταία χρόνια έχει δυστυχώς μείνει στο περιθώριο, αντί να αποτελεί την πρωταρχική μέριμνα κάθε δράσης.
· Στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας για τους ποδηλατόδρομους και τις εκατοντάδες νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων στον Δήμο μας.